29 mai 2023 | 17:59

Crina Abrudan, ”abandonată” de soț, atunci când își face pozele din vacanță. Gabi Popescu nici nu vrea să audă. Soluția costă doar 10 lei EXCLUSIV VIDEO

Monden
Crina Abrudan, ”abandonată” de soț, atunci când își face pozele din vacanță. Gabi Popescu nici nu vrea să audă. Soluția costă doar 10 lei EXCLUSIV VIDEO
Crina Abrudan, ”abandonată” de soț, atunci când își face pozele din vacanță

Crina Abrudan se întoarce din fiecare vacanță cu zeci de fotografii, creându-și astfel numeroase amintiri. Unele dintre pozele vedetei devin publice, ea postându-le pe conturile de socializare, unde realizează content pentru urmăritorii săi. Fosta prezentatoare TV reușește să își surprindă fanii cu multe cadre spectaculoase din călătoriile ei și, la prima impresie, ai putea crede că pe urmele ei stă ore întregi soțul, Gabi Popescu, pentru a reuși să imortalizeze cadrele perfecte cu jumătatea sa. Realitatea este însă alta. În interviul exclusiv pentru Playtech Știri, fosta consurentă de la Survivor ne-a mărturisit că se descurcă singură la acest capitol, folosind două accesorii care au devenit indispensabile pentru ea în orice deplasare: trepiedul și telecomanda.

Crina Abrudan: “Nu e nicio problemă, el poate să rămână la o cafea și eu merg singură să fac poze”

Crina Abrudan își face singură ședințele foto în locurile în care ajunge. Drept dovadă, la ultima escapadă în Republica Domincană, unde s-a întors pentru finala Survivor, Faimoasa a pus, de această dată, și ustensilele necesare pentru a realiza câteva fotografii artistice.

Dacă la înrolarea în Survivor bagajul ei a trebuit să respecte regulile concursului de supraviețuire, pentru deplasarea de a susține concurenții rămași în finală, Crina a profitat de oportunitatea ivită pentru a pleca la drum cu “echipamentul necesar”.

Vedeta și-a creat acest obicei de multă vreme și e mulțumită de rezultatele obținute. Iar munca ei se vede pe instagram, unde majoritatea fotografiilor sunt realizate în acest mod.

“Foarte multe poze mi le fac singură, majoritatea pozelor. Am trepied, am telecomandă și am învățat când plecăm în vacanțe nu mai stresez pe nimeni cu pozele, nici pe Gabi, nici pe nimeni. Îmi pun frumos trepiedul, am telecomandă, îmi fac și filmulețe cu trepied și cu telecomandă și mă descurc”, a declarat, pentru Playtech Știri, Crina Abrudan.

Crina Abrudan: “E 10 lei o telecomandă, mi-am cumpărat vreo 5”

Fosta concurentă de la Survivor 2023 și-a dorit să nu depindă de nimeni cu realizarea fotografiilor, mai ales că ea știe cel mai bine unghiul care o avantajează, scoțându-i în evidență calitățile fizice. O dată decizia luată, Crina și soțul său, Gabi Popescu, își fac atât program comun, cât și separat, dacă ea vrea să realizeze vreun shooting.

“În multe locuri să știi că merg singură și când sunt cu Gabi în vacanță, dacă sunt lucruri pe care eu vreau să le văd și unde știu că el nu s-ar simți confortabil. Nu e nicio problemă, el poate să rămână la o cafea și eu merg singură să fac poze sau să văd un loc în care vreau să-mi fac poze. Deci mă descurc cu pozele singură”, s spus, pentru Playtech Știri, Crina Abrudan.

Te-ar putea interesa și: Ce a făcut Crina Abrudan prima dată când a ieșit de la Survivor. A rămas cu acest obicei, după emisiunea de la PRO TV: „Nu cred că o să ajung la saturație!” VIDEO EXCLUSIV

Crina Abrudan ne-a explicat că fotografiile sunt realizate cu telefonul din dotare și nu cu vreun aparat foto performant. Singurele investiții pe care le-a făcut sunt în trepied și telecomandă.

“Nu e vorba de pont, dar multă lume mă întreba cine îmi face pozele. Și când le-am explicat că sunt poze făcute cu o telecomandă și cu un trepied, mulți erau mirați, deși trepied pentru telefon există în comerț de ani de zile, telecomandă pentru poze la fel. E 10 lei o telecomandă, mi-am cumpărat vreo 5 să am suficiente la mine, să nu rămân fără. Dacă îți faci pozele cu telefonul nu e o mare investiție într-un trepied și o telecomandă, sunt de mult pe piață, deci nu e o mare descoperire”, a precizat, pentru Playtech Știri, Crina Abrudan.

 

Video: Daniel Bălan

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25 de ani
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro