25 oct. 2023 | 17:06

Riscă FCSB cu Florinel Coman la Marijana Kovacevic? Campionul care era să se lase de fotbal după ce a fost la celebrul vraci

SPORT
Riscă FCSB cu Florinel Coman la Marijana Kovacevic? Campionul care era să se lase de fotbal după ce a fost la celebrul vraci

Florinel Coman, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, a acuzat o problemă medicală în meciul cu Voluntari şi a fost înlocuit. Jucătorul vrea să revină repede pe teren și a apelat la un vraci pentru a rezolva problema. Dar un campion din prima ligă îl avertizează.

Avertisment pentru Florinel Coman

Florinel Coman a rezistat doar 39 de minute în meciul FCSB – Voluntari. Atacantul a acuzat o problemă medicală și a fost schimbat. El are o leziune fibrilară de gradul trei la coapsă și la scurt timp după aflarea veștii a decis să plece rapid la Belgrad, la Marijana Kovacevic, „vraciul din Serbia”.

Marijana Kovacevic este recunoscută că reușește să ”repare” în timp record jucătorii și i-au trecut pragul mulți fotbalișți cu nume din Europa. Dar Liviu Ganea, campion cu CFR Cluj, îl avertizează pe Florinel Coman. Și el a ajuns la „vrăjitoarea din Belgrad” și a rămas cu un gust amar după acea experiență.

Riscă FCSB cu Florinel Coman la Marijana Kovacevic? Campionul din Superliga care era să se lase de fotbal după ce a fost la celebrul vraci

Liviu Ganea a jucat la Dinamo.

”Am fost și eu la Marijana Kovacevic și am rămas profund dezamăgit. Ce s-a petrecut acolo mi s-a părut total neprofesionist. Eram la CFR Cluj și m-am accidentat în plin campionat, înainte ca echipa să ia titlul în 2012. Cei de acolo mi-au spus: ‘hai la Belgrad, că te face bine în trei zile. Ești bun de joc weekendul viitor’. ‘Mamă, extraordinar, de abia aștept, hai să mergem”, a povestit Liviu Ganea, la emisiunea PlaySport Live.

”Am ajuns pe la un subsol improvizat”

Liviu Ganea și-a amintit că a fost dus într-un subsol, apoi a fost dus într-o cameră de hotel unde i s-a făcut terapie cu șocuri electrice, care a durat trei ore. Însă durerile de la picior nu i-au trecut. El a avut o ruptură lângă tendon.

”Am fost acolo, am ajuns pe la un subsol improvizat, era un tip care mi-a făcut un pseudo-ecograf, așa era atunci, acum nu mai știu ce e, poate că au mai schimbat. După ce am făcut ecograful respectiv am fost într-o cameră de hotel și mi-a făcut o terapie cu șocuri electrice, care a durat trei ore.

Citește și: Gigi Becali, derapaj rasist la adresa lui Florinel Coman: „Păi ce, mă, ești țigan? Doamne, iartă-mă, că acum mă bagă la discriminare” – VIDEO

Practic, îți contracta mușchiul de zeci de mii de ori în cele trei ore și ea spunea că prin metoda asta te reface”, a mai afirmat Liviu Ganea.

Liviu Ganea nu și-a revenit și a mers în Germania, la medicul lui Bayern Munchen. care i-a recomnadat o pauză mai lungă: ”Dacă nu stai trei luni, nu o să mai poți să joci fotbal”, i-a spus acesta.

”La mine a făcut mai rău, nu mai bine”

Fostul jucător al lui Dinamo a recunoscut, însă. că au fost și jucători care s-au vindecat la celebrul vraci de la Belgrad. Este cazul fundașului Gabi Mureșan, cu care a jucat la CFR Cluj.

”Au fost și jucători, colegi de-ai mei, care s-au făcut bine la Marijana. Cazul lui Gabi Mureșan. S-a dus de trei ori la ea și și-a revenit rapid. Dar, când am fost eu nu mi s-a părut nimic profesionist: sper, touși, să funcționeze la Coman. Problema este ca la mine a făcut mai rău, nu mai bine”, a completat fostul atacant.

Citește și: Gigi Becali a fixat un nou preț pentru Florinel Coman. Cât valorează ”perla” FCSB-ului

Gigi Becali a fosr de acord ca Florinel Coman să meargă la Marijana Kovacevic pentru că vrea să fie apt pentru derby-ul cu Rapid, de pe 5 noiembrie.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele