24 iul. 2023 | 15:32

Gigi Becali a fixat un nou preț pentru Florinel Coman. Cât valorează ”perla” FCSB-ului

Sport
Gigi Becali a fixat un nou preț pentru Florinel Coman. Cât valorează ”perla” FCSB-ului
Gigi Becali a fixat un nou pret pentru Florinel Coman. Cat valoreaza ”perla” FCSB-ului

Florin Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern și Gigi Becali visează să îl vândă pe o sumă uriașă. Patronul FCSB-ului  l-a comparat pe fotbalistul său cu brazilianul Neymar și i-a fixat un nou preț, deși acesta are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro. Cât cere Gigi Becali pe Florinel Coman.

Cât valorează Florinel Coman

Florinel Coman (25 ani) are un start de sezon excelent și a marcat în primele două partide din Superliga, 3-1 cu FCU Craiova și 2-1 cu Dinamo.  După aceste reușite, Gigi Becali are numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului său, despre care spune că este la fel ca starul lui PSG, brazilianul Neymar.

Gigi Becali i-a fixat un un preț nou lui Florin Coman, 110 milioane de euro, jumătate din suma pe care milionarii de la PSG au achitat-o să-l transfere pe Neymar de la Barcelona, 222 de milioane de euro. Totuși, ”perla” FCSB-ului are în acest moment o clauză de reziliere de cinci milioane de euro.

Gigi Becali a fixat un nou preț pentru Florinel Coman. Cât valorează ”perla” FCSB-ului

”Câteodată mi-e teamă că vine cineva să-l cumpere. Pe cuvânt. Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face și el. Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, tai suma pe jumătate, costă 110 milioane de euro. Momentan nu avem oferte, slavă Domnului că nu sunt”, a spus Gigi Becali.

Jucătorul care poate pleca de la FCSB

Gigi Becali a făcut referire și la golul marcat de Florin Coman în derbyl cu Dinamo, o execuție superbă, un șut cu stângul în colțul din dreapta porții lui Golubovic.

Golul ăla, e un gol care îl încântă pe proprietar. De ce? El așteaptă pofta golului. Un gol ca ăsta e ca la PlayStation”, a adăugat latifundiarul din Pipera.

Dacă pe numele lui Florinel Coman nu există nicio ofertă, patronul FCSB-ului a spus că atacantul Andrea Compagno, rezervă în partida cu Dinamo, este dorit de olandezii de la Heerenveen, care au oferit 1,5 milioane de euro pentru italian.

Și o grupare din zona arabă ar fi dorit să-l achiziționeze pe jucărul de la FCSB, dar Gigi Becali nu a fost mulţumit de propunerea financiară.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Castelul din România care i-a sedus pe americani. Turiștii se înghesuie în acest loc
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: "Avem un mecanism clar stipulat în lege"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro