29 aug. 2023 | 14:16

Florinel Coman nu scapă. Gigi Becali a spus ce amendă va primi după eliminarea din meciul cu UTA: ”Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci asta?”

Sport
Florinel Coman nu scapă. Gigi Becali a spus ce amendă va primi după eliminarea din meciul cu UTA: ”Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci asta?”

Florinel Coman nu scapă de pedeapsă după ce a fost eliminat pentru două cartonașe galbene în meciul cu UTA, primul pierdut de FCSB în acest sezon. Gigi Becali a dat o declarație în cursul zilei de azi și a anunțat cu ce sumă va fi amendat șeptarul roș-albaștrilor. Iată ce amendă va plăti Florinel Coman.

Ce amendă va primi Florinel Coman

Florinel Coman a început excelent meciul de la Arad, cu UTA, a deschis scorul în minutul patru, dar totul s-a năruit pentru el și colegii săi în partea a doua. FCSB a încasat două goluri și doi jucători au fost eliminați, Florinel Coman și Alexandru Pantea.

Florinel Coman a fost nevoit să plece mai devreme la vestirare după ce a văzut două cartonașe galbene. Primul după ce s-a certat cu Stolnik, al doilea după ce l-a lovit cu brațul peste cap pe Markov. După acest episod, Gigi Becali a anunțat cu vedeta sa va fi amendată și a dezvăluit și suma pe care va trebui să o achite: 10.000 de euro. Mai mult, acesta a avut și un derapaj rasist la adresa jucătorului.

Florinel Coman nu scapă. Gigi Becali a spus ce amend va plăti: ”Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci așa ceva?”

Florinel Coman a fost eliminat în meciul cu UTA Arad.

Nu vreau să-i dau amendă să-l usture la os, că am nevoie de el. Dacă îl ustură la os, poate apoi face pe supăratul, ca Tavi Popescu, și nu prea mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Când fac ei asta, înseamnă că e sat fără câini.

Cum să-ți permiți așa ceva? Unde a văzut Coman așa ceva? A văzut vreodată la Neymar, Mbappe, Ronaldo așa ceva? Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, că acum mă bagă la discriminare.

Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Asta nu înțeleg. Să te duci să dai cu cotul, nu e admisibil așa ceva! Nu ai cum să fii fotbalist dacă faci asta. Ca să fii fotbalist trebuie să fii calm, pe pace. Messi, pac, e lovit, se ridică și se uită la ei. Dă din umeri și pleacă. Păi el se compară? Nu e nici la unghia mică a lui Messi”, a spus Gigi Becali.

Florinel Coman, comparat de Gigi Becali cu Neymar

Florinel Coman încasează un salariu de 30.000 de euro lunar la FCSB, iar în urmă cu o lună Gigi Becali îl compara pe fotbalistul său cu brazilianul Neymar și îi fixa un preț uriaș, deși acesta are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro.

Gigi Becali spunea că vrea să-l vândă pe Florinel Coman cu 110 milioane de euro, jumătate din suma pe care milionarii de la PSG au achitat-o când l-au transferat pe Neymar de la Barcelona, 222 de milioane de euro.

FCSB este în pericol să piardă fotoliul de lider. Echipa lui Gigi Becali are 15 puncte, cu unul mai puțin decât viitoarea adversara, Universitatea Craiova. Derby-ul de pe Ghencea e programat sâmbătă, 2 septembrie de la ora 21:45.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro