09 oct. 2023 | 23:23

Antrenorul celebru din Italia, care a șocat cu declarația lui. Ce a spus acesta despre jucători

SPORT
Antrenorul celebru din Italia, care a șocat cu declarația lui. Ce a spus acesta despre jucători

Un antrenor celebru din Italia a făcut o declarație care a uimit pe toată lumea. El a transmis un mesaj dur jucătorilor. Printre altele, experimentatul tehnician a spus că nu vrea ”proști care dau din cap cu căștile pe urechi!”

Ce a spus celebrul antrenor din Italia

Celebrul tehnician a transmis un mesaj puternic pentru jucători și subliniat că angajamentul și determinarea fotbaliștilor să fie la cote maxime pentru ca Italia să obțină rezultate pozitive în campania de calificare pentru Campionatul European din 2024.

Luciano Spalletti, selecționerul Italiei, a spus înaintea meciurilor cu Malta și Anglia că are nevoie de  jucători dedicați și determinați. El nu s-a ferit să folosească cuvinte grele la adresa celor care nu au dat randamentul scontat la națională.

Antrenorul celebru din Italia, care a șocat cu declarația lui. Ce a spus acesta despre jucători

Luciani Spalletti, selecționerul Italiei. Sursa foto: Profimedia

”Consider jucătorii mei ca fiind ființe speciale și îi tratez ca atare, dar vreau și răspunsuri speciale. Nu vreau oameni care vin aici cu forța. Vreau să văd oameni care dau totul pe teren, nu care se leagănă cu căștile lor, ca idioții, ascultând muzică, sau care se plimbă prin Coverciano.

Cei care nu vor fi de acord cu aceste cerințe nu vor mai avea șansa să existe în fotbal cu mine; poate că cariera lor va continua, dar nu cu mine”, a spus Luciani Spalletti, potrivit Corriere dello Sport.

A luat titlul cu Napoli după 33 de ani

În preliminariile pentru Euro 2024, Italia va întâlni Malta, pe teren propriu, sâmbătă, 14 octombrie, iar pentru al doilea meci al lunii, italienii se vor deplasa în Anglia, pentru meciul programat marți, 17 octombrie.

Luciano Spalletti (64 de ani) a devenit selecționerul Italiei în luna august, după ce Roberto Mancini și-a dat demisia pentru a pleca în Arabia Saudită.

Citește și: Focuri de armă la Napoli, după ce echipa a câștigat titlul. Un tânăr a fost ucis și s-au înregistrat 203 răniți – FOTO

El s-a despărțit în această vară de Napoli, după ce tehnicianul italian a reușit să-i aducă echipei de lângă Vezuviu primul Scudetto după 33 de ani.

Roberto Mancini, al doilea cel mai bine plătit antrenor din fotbal

Roberto Mancini a lăsat Squadra Azzurra pemtru a deveni selecționerul Arabiei Saudite. El a semnat un contract pe trei ani și va încasa aproape 100 de milioane de euro, mai exact 25 de milioane de euro pe sezon.

Citește și: Arabia Saudită nu s-a uitat la bani. Și-a prezentat selecționerul de talie mondială. Contractul acestuia e fabulos

Acesta a devenit al doilea cel mai bine plătit antrenor din fotbalul mondial, după Diego Simeone la Atletico, cu 34 de milioane, dar înaintea lui Pep Guardiola (22,4 milioane la Manchester City) și a lui Steven Gerrard (18 milioane la Al-Ettifaq).

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele