05 mai 2023 | 14:44

Focuri de armă la Napoli, după ce echipa a câștigat titlul. Un tânăr a fost ucis și s-au înregistrat 203 răniți – FOTO

Sport
Focuri de armă la Napoli, după ce echipa a câștigat titlul. Un tânăr a fost ucis și s-au înregistrat 203 răniți - FOTO

Sărbătoarea echipei Napoli, care a câștigat al treilea titlu din istorie, a fost umbrită de mai multe incidente violente. Un tânăr a fost ucis, dar s-au înregistrat și 203 răniți. Fanii echipei de lângă Vezuviu au fost atacați de rivalii lui Udinese, chiar pe terenul unde sărbătoreau marele succes.

Scandal în Italia, după ce Napoli a câștigat titlul. S-au tras focuri de armă

Napoli a câștigat al treilea titlu din istoria clubului, deși mai sunt cinci etape până la finalul campionatului. Punctul decisiv a fost obținut în deplasarea de la Udinese, într-un duel care s-a terminat 1-1. La finalul partidei, fanii echipei vizitatoare au intrat pe teren, să sărbătorească succesul, deși fuseseră avertizați de suporterii echipei adverse că nu-i vor lăsa să se bucure pe stadionul lor. „Nu veți sărbători în casa noastră!”, a fost mesajul transmis acum câteva zile.

Când i-au văzut pe napoletani că au intrat pe teren, au ripostat și i-au atacat cu bâte și bețele de la steaguri și s-au înregistrat violențe chiar pe teren. Polițiștii au folosit gaze lacrimogene pentru a despărți taberele, iar opt fani ai campioanei au fost răniți, doi având nevoie de internare.

Au fost tensiuni și la Napoli, unde s-au înregistrat scene șocante. Unii au tras cu pistoalele, iar un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața după o încleștare violentă din Piazza Volturno. Se pare că în acest conflict a fost vorba de o răfuială care nu are legătură cu fotbalul.

Gazzetta dello Sport scrie că în urma numeroaselor conflicte 203 persoane au ajuns la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 22 dintre ele sunt în stare gravă din cauza gloanțelor rătăcite sau a petardelor care i-au lovit. Jurnaliștii italieni relatează cazul unei tinere de 20 de ani care a ieșit să sărbătorească titlul cu trei amici și a fost lovită de mașina condusă de un șofer euforic. A ajuns la spital cu traumatism cranian și hemoragie cerebrală.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Vești pentru pensionarii uitați la recalculare. Termenul limită, stabilit
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Obligatoriu pentru cei care stau la curte. Toți proprietarii de case trebuie să facă asta
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro