05 oct. 2023 | 23:41

Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali după ce CFR Cluj s-a apropiat la un punct de FCSB. „Asta trebuie să facă” – GALERIE FOTO

SPORT
Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali după ce CFR Cluj s-a apropiat la un punct de FCSB. „Asta trebuie să facă” - GALERIE FOTO

CFR Cluj a câștigat cu 3-0 partida cu Sepsi, din etapa a 11-a din SuperLiga și a ajuns la un punct de liderul FCSB. Helmut Duckadam este convins că roș-albaștrii sunt în pericol și i-a transmis lui Gigi Becali să întărească lotul în această iarnă.

CFR Cluj – Sepsi 3-0, Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali

CFR Cluj și-a revenit după înfrângerea din meciul cu Rapid și a reușit două victorii consecutive, cu adversari puternici: CS Universitatea Craiova și Sepsi. Echipa lui Andrea Mandorlini nu a avut nicio emoție în duelul din formația din Sfântu Gheorghe, în duelul din etapa cu numărul 11 și s-a impus cu 3-0, pe teren propriu.

Panagiotis Tachtsidis a deschis scorul, în prima repriză, dintr-o lovitură de la 11 metri, iar în partea a doua Mario Camora și Daniel Birligea au marcat și au stabilit scorul final: 3-0. Ardelenii se află pe locul doi și amenință poziția liderului FCSB, între cele două echipe fiind o diferență de un punct.

Helmut Duckadam este convins că lupta la titlul se va disputa între FCSB și CFR Cluj și i-a transmis lui Gigi Becali că echipa are nevoie de întăriri, pentru că lotul nu este suficient de numeros.

„Eu cred că CFR Cluj are un lot mai valoros. FCSB suferă cu banca. Eu cred că în iarnă trebuie să mai transfere 3-4 jucători. Un fundaş central şi un vârf e clar.

Haruţ a început extraordinar campionatul, a venit Chiricheş şi nu mai intră. Degeaba îl ai dacă nu îl foloseşti. După joc, cred că cele două echipe se bate la campionat”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Despre posibilitatea de a aduce un atacant a vorbit și Elias Charalambous, antrenorul FCSB declarând că și l-ar dori pe Karim Benzema. Dincolo de glumă. situația este delicată. Roș-albaștrii au un singur atacant veritabil, pe italianul Andrea Compagno, pe care Gigi Becali nu-l place și își dorește să-l vândă.

Liviu Ciobotariu, întrebat dacă se gândește să-și dea demisia de la Sepsi

Sepsi trece printr-o adevărată criză și a ajuns la patru înfrângeri la rând, cu CSU Craiova (1-2), FCSB (2-5), Farul (1-2) și CFR (0-3). Antrenorul Liviu Ciobotariu a fost întrebat dacă are de gând să-și dea demisia.

„Va trebui să remediem cât mai rapid, eram echipa care avea o siguranță defensivă, nu primeam gol. Acum, lucrurile s-au schimbat. La orice acțiune încasăm gol. Jucătorii nu mai au încredere în ei, își pierd capul. Putem să găsim scuze, că am întâlnit echipele care se bat la titlu , Faul, CFR, FCSB. Ar trebui să arătăm altfel. Scorul e mare, dar ne-am creat situații față de celelalte 3 înfrângeri.

Asta e viața noastră, a antrenorilor. Eu încerc să îmi fac munca cât mai bine aici. Am avut un început bun, dar apoi am avut o scădere. Pe orice antrenor îl țin rezultatele. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine, încerc să redresez corabia. Eu fac echipa, primul 11, schimbările, dar asta e viața antrenorilor. Se poate întâmpla orice la noi”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport.

Conducătorii lui Sepsi au spus că antrenorul nu este vinovat de această serie neagră și i-au avertizat pe jucători că vor urma măsuri severe, dacă situația nu va fi remediată rapid.

Sursa FOTO: SPORT PICTURES