08 aug. 2023 | 09:55

VIDEO Call of Duty: Modern Warfare III este gata de lansare. Când poți să-l joci

ACTUALITATE
VIDEO Call of Duty: Modern Warfare III este gata de lansare. Când poți să-l joci

Toamna este foarte aproape de noi, ceea ce înseamnă, desigur, că la orizont se întrezărește un nou joc Call of Duty.

Activision Blizzard a confirmat zvonurile care circulă deja de mult timp, potrivit cărora marea lansare din acest an va fi Call of Duty: Modern Warfare III.

Editorul a mai dezvăluit că cel mai recent joc din seria readusă la viață va ajunge pe PC și console (poate inclusiv Nintendo Switch) pe 10 noiembrie.

Nu există încă multe alte detalii confirmate dincolo de un videoclip teaser (pe care îl poți vedea în subsolul acestui articol).

Cu toate acestea, Activision a sugerat recent că, pentru prima dată, jucătorii vor putea transporta articole precum arme și pachete din jocul Call of Duty mai vechi în următorul.

Ce se știe despre următoarea lansare din Call of Duty

Aceasta este o veste destul de importantă și înseamnă că următoarea lansare, Modern Warfare III, ar putea să se refere la o întoarcere la un cadrul celui de-al Doilea Război Mondial.

La un moment dat, părea că nu va exista un joc Call of Duty complet nou anul acesta. Rapoartele de la începutul anului 2022 sugerau că Activision va încetini puțin lucrurile și va oferi, în schimb, o expansiune semnificativă pentru Modern Warfare II, continuând să actualizeze Warzone.

În cele din urmă, editorul a decis să rămână la tradiția de a lansa un joc Call of Duty în fiecare an.

În februarie, Bloomberg scria că Modern Warfare III a fost setat să includă hărți și moduri din jocul de anul trecut.

Rămâne de văzut cum va face Activision tranziția către Modern Warfare III, pe măsură ce va dezvălui mai multe detalii în săptămânile și lunile următoare.

Între timp, pare din ce în ce mai probabil ca Microsoft să ducă la un bun sfârșit foarte curând achiziția de 68,7 miliarde de dolari a Activision Blizzard, ceea ce ar deschide noi perspective de viitor.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele