02 aug. 2023 | 08:25

Serialul românesc de pe Netflix care s-a lansat recent pe platforma de streaming: Maia Morgenstern are un rol principal

ACTUALITATE
Serialul românesc de pe Netflix care s-a lansat recent pe platforma de streaming: Maia Morgenstern are un rol principal

Serialul românesc de pe Netflix „Sacrificiul” s-a lansat recent pe platforma de streaming.

După serialul Adela, care se bucură de un succes enorm, fiind în topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix, o nouă producție românească se pregătește să intre pe platforma de streaming.

Serialul Sacrificiul Antena 1 - Netfliix

Secvență din serialul „Sacrificiul” 

Serialul românesc de pe Netflix la care trebuie să te uiți

Este vorba despre Sacrificiul, un serial care a debutat în toamna lui 2019 la Antena 1, serial produs de Ruxandra Ion. Producţia este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti, a trei familii din medii diferite.

În rolurile principale joacă Maia Morgenstein, Adriana Trandafir, Marian Rîlea și Cristina Ciobănașu. Serialul a avut debutul la 28 iunie, pe Netflix.

În mai 2019, Antena 1 a anunțat că a început producția unui nou serial, intitulat Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, după un scenariu de Ruxandra Ion, Simona Macovei și Radu Grigore.

În data de 13 mai 2019 au început filmările în diferite locații din București, Snagov și Mogoșoaia. Pe 21 mai 2019, trustul Intact a anunțat primii doi actori din distribuția serialului: Dorian Popa si Gabi Ciocan. În zilele următoare acestora li s-au alăturat actori precum: Oana Zăvoranu, Claudiu Istodor, Mihai Gruia Sandu, Claudiu Istodor, Julia Marcan, Tudor Roșu și Damian Drăghici. Pe 6 iunie au fost anunțați în rolurile principale: Oana Cârmaciu, Denis Hanganu și Daniel Nuță.

În primul sezon al serialului, cele trei surori Eva (Maia Morgenstern), Elena (Ana Ciontea) și Viorica (Adriana Trandafir) s-au regăsit la mai bine de 55 de ani de la despărțire, dar acum prioritatea lor sunt copiii, fericirea lor și alegerile pe care le au de făcut Ioana (Oana Cârmaciu), Andrei (Denis Hanganu), Irina (Ioana Blaj) și Amza (Vlad Gherman).

Ce se întâmplă în continuare vei descoperi dacă vei viziona serialul românesc pe Netflix.