REVIEW Senior Year: cel mai bun „film prost” care îți arată cum au evoluat generațiile de liceeni în 20 de ani
Senior Year este unul dintre cele mai recente filme de comedie de pe Netflix și, în mod evident, poate părea și unul dintre cele mai controversate, după cum vei afla din acest articol.
Încercând să nu îți strict plăcerea vizionării comediei Senior Year, am să îți povestesc câteva lucruri despre acest film, cu speranța că, la sfârșit, vei înțelege de ce trebuie să-l vezi sau, dimpotrivă, de ce ar trebui să îl eviți.
În primul rând, nu te aștepta la vreo capodoperă, pentru că, sub nicio formă, pelicula nu se înscrie în această categorie. Însă dacă ai o duminică liberă și ai chef să vizionezi un film oarecum ușurel, iar în paralel vrei să asculți hit-urile muzicale care au făcut valuri la începutul anului 2000, poate că ar trebui să îi dai o șansă.
Senior Year, un film care s-ar putea să-ți trezească anumite nostalgii
În cazul în care ai terminat liceul la începutul anilor 2000, se prea poate ca acest film să trezească în tine anumite nostalgii, după cum menționam anterior.
Rebel Wilson joacă rolul unei femei de 37 de ani care, timp de 20 de ani, s-a aflat în comă, ratând, astfel, balul de absolvire. Firește, atunci când se trezește din comă, femeia reacționează ca o adolescentă de 17 ani și încearcă să recupereze momentele din viață pe care nu a apucat să le trăiască. Se întoarce la liceu și se comportă asemenea unei adolescente, ceea ce poate să stârnească în privitor anumite sentimente amestecate, din pricina anumitor scene oarecum controversate. În plus, o putem vedea pe Wilson jucând același rol pe care îl interpretează în toate filmele, actrița dând senzația că nu știe cum să fie altfel.
Există, totuși, și o parte interesantă, iar ea se referă la diferențele dintre generațiile de liceeni. Cu toate că, aparent, tendințele par să se fi schimbat mult în 20 de ani, în realitate, ele au căpătat doar o altă formă. Cu alte cuvinte, generațiile actuale de liceeni nu sunt neaparat mai evoluate, din punct de vedere uman, ci poate doar un pic mai… ipocrite. Întocmai acest amănunt face ca filmul de comedie să fie un film prost, dar bun.