05 feb. 2020 | 08:28

GeForce Now te ajută să-ți joci jocurile cu puterea cloudului și este disponibil în România

ACTUALITATE
GeForce Now te ajută să-ți joci jocurile cu puterea cloudului și este disponibil în România

După câțiva ani în care s-a aflat în beta, serviciul de streaming pentru jocuri al celor de la NVIDIA se pare că este disponibil în variantă finală în fiecare colț al mapamondului.

Se lucrează de mult timp la GeForce Now. De aproximativ șapte ani a fost disponibil în variantă beta. În tot acest timp, s-a strâns feedback și s-a optimizat platforma, iar acum poate fi experimentată fără probleme pe Mac, PC, Android și dispozitive NVIDIA Shield.

Față de alte platforme similare, GeForce Now se diferențiază prin mai multe particularități. Acest serviciu te ajută să-ți joci propriile jocuri pe care le ai pe Steam, în Epic Games Store sau alte magazine virtuale. Jocurile sunt ale tale și este decizia ta dacă vrei sau nu să le joci prin intermediul GeForce Now. După aceea, vor rămâne tot ale tale.

În privința calității, sesiune de streaming pentru jocuri pe GeForce Now sunt limitate la o rezoluție Full HD 1080p cu 60 de cadre pe secundă. Dacă vrei să-l testezi, serviciul este disponibil într-o versiune gratuită și una contra cost. Dacă nu vrei să plătești, ești limitat la o sesiune de gaming de o oră, după care te poți reconecta la infinit, din câte se pare. În cazul în care vrei să plătești 5 dolari pe lună, sesiunile de gaming vor fi limitate la șase ore, după care te poți reconecta. În plus, jocurile ar trebui să arate un pic mai bine pentru că vei folosi platforma NVIDIA RTX.

Cei de la NVIDIA au ținut să menționeze că versiunea contra cost este la reducere la această oră, iar prețul va crește, dar nu este clar până la ce valoare. Știm doar că va fi mai mult decât atât, dar decizia finală nu s-a luat. Conform unui purtător de cuvânt al companiei, valoarea finală va fi stabilită în următoarele 3 până la 6 luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele