23 iul. 2018 | 06:30

Shazam! va fi cel mai amuzant film cu super eroi și are primul trailer

VIDEO ACTUALITATE

După o pauză destul de lungă în materie de lung metraje care aparțin universului cinematografic DCEU, cei de la Warner Bros. s-au prezentat la Comic Con cu trailere pentru Aquaman și Shazam!.

Deși este un pic nefericită asocierea cu aplicația Shazam de recunoscut melodii, este important de reținut că filmul cu super eroi care va avea premiera pe data de 5 aprilie a anului viitor este despre cu totul altceva. În plus, aplicația este intitulată Shazam, iar filmul cu Zachary Levi în rolul principal poartă numele Shazam!, semnul exclamării de la final fiind factorul diferențiator.

Au existat de câteva luni speculații referitoare la un lung metraj Shazam! din universul DCEU, dar acum, avem primul teaser pentru un film cu super eroi ce pare a fi cât se poate de amuzant, în contrast cu toate celelalte pelicule DC. Mai puțin cunoscut decât Superman sau Batman, Shazam! spune povestea unui băiețel cu numele Billy Batson interpretat de Asher Angel.

Batson se bucură de abilități extraordinare după interacțiunea cu un vrăjitor mitic (Djimon Hounsou) și câștigă puterea de a se transforma în super eroul Shazam!. ”Cu toții avem un super erou în noi, e nevoie doar de un pic de magie pentru a-l scoate la iveală.” Așa începe sinopsisul oficial pentru unul dintre cele mai importante filme cu super eroi ale anului viitor.

Având în vedere atmosfera relaxată a filmului pe care o putem desprinde din primul trailer, pare un pic ciudat faptul că la cârma viitorului Shazam! îl vedem pe David F. Sandberg. În trecut, Sandberg a fost asociat cu horror-uri precum Lights Out sau Annabelle: Creation.

Nici scenariul nu vine de la un om cu foarte mare experiență în domeniu. Harny Gayden a mai scris în trecut un scurt-metraj – Ham Sandwich și un lung metraj fantastic – Earth to Echo.

În altă ordine de idei, detalii de fond contează mai puțin, dacă produsul este unul reușit, iar Shazam! promite să fie un film cu super eroi ”altfel”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele