03 iun. 2018 | 09:06

Pozele cu Liviu Dragnea care l-au făcut material de meme

ACTUALITATE
Pozele cu Liviu Dragnea care l-au făcut material de meme

Liviu Dragnea a fost într-o deplasare în Elveția, împreună cu iubita lui, în perioada în care trebuia să-și afle sentința într-un dosar. De-acolo s-a întors, foarte probabil, cu niște cunoștințe despre ceasuri și imaginile de mai jos. Au fost încărcate de iubita lui pe Instagram. Au ajuns însă pe internet și mai departe material de meme.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a publicat aceste imagini pe contul ei de pe Instagram. În ele apare alături de șeful PSD în halate albe amândoi și într-o vizită la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Eleveția. Prima paralelă n-a fost greu de trasat. Sunt oarecum ca Elena și Nicolae Ceaușescu. Ea, mai ales, avea pretenții de om de știință.

În urma vizitei în Elveția, mai mulți români, membri ai Asociaței Rezist Zürich, i-au transmis pe 28 mai lui Dominique de Buman, președintelui Parlamentului elvețian, printr-o scrisoare deschisă, că-și manifestă dezamăgirea față de invitarea în această țară a lui Liviu Dragnea. Informația a fost prezentată de G4Media. Potrivit aceleiași publicații, Carlo Sommaruga, parlamentar socialist, a criticat vizita oficială a liderului PSD în Elveția.

Sommaruga a declarat că Dragnea sfidează justiția din România, deoarece a ales să plece din țară exact în ziua în care își aștepta o sentință. A vrut astfel să să arate că este validat ca politician prin faptul că este primit într-o țară cu o democrație consolidată precum Elveția.

[readmore]

La o zi distanță după sentința amânată a lui Dragnea, CCR s-a pronunțat în cazul revocării lui Kovesi și a spus că președintele trebuia s-o revoce. Între timp, e așteptată motivarea deciziei și trebuie ca Iohannis să ia o decizie cu privire la ce face în acest caz. Firesc, ministrul Justiției și alți oameni din PSD s-au declarat mulțumiți de decizia CCR.

Până va fi clarificat și acest aspect, te poți bucura de aceste meme cu Liviu Dragnea, la halat, dar mai ales de comentarii.

Sursa: Alimementara

Sursa: Andrei Alexandru

Sursa: Dan Marian Moldoveanu

Sursa: Mielul Sfânt

Sursa: Andrei Alexandru

Sursa: Jurnalul unui hater

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele