04 apr. 2018 | 13:26

Simona Halep, analizată de Ion Țiriac: „E un talent pe care nu îl cumperi”

Generalist
Simona Halep, analizată de Ion Țiriac:

Ion Țiriac a acordat un interviu prin care a vorbit despre situația politică actuală – marcată de corupție – dar și despre Simona Halep. Fostul tenismen spune că Halep este cel mai reprezentativ sportiv român din prezent.

Simona Halep este subiectul multor discuții, de la cele televizate până la cele cu prietenii la bere. Criticată și lăudată, Halep face agenda românilor, care încă nu s-au hotărât dacă să o susțină, indiferent de reușită sau eșec. În orice caz, tenisul românesc cunoaște un nou nume și un nou capitol de la Ilie Năstase și Ion Țiriac încoace.

Ilie Năstase a susținut-o mereu pe Halep, mai ales în momentele în care rețelele sociale și internetul au blamat-o. Ion Țiriac însă nu a fost la fel de vocal în ceea ce privește prestația sau omul din spatele numelui. Într-un interviu acordat celor de la Digi 24, fostul tenismen și omul de afaceri spune despre Halep că este un talent pe care nu-l cumperi.

„Simona Halep e un talent pe care nu îl cumperi la… A ieșit dintr-o familie care s-a sacrificat, nu știu cât material, dar moral sigur, ca să ajungă unde a ajuns. În momentul de față e de departe cel mai reprezentativ român în lumea asta sportivă, politică sau socială. Îți merită laurii. E bună, rea sau medie, asta depinde numai de ea. Nu a cumpărat nr 1 la supermarket. chit că nu a câștigat Grand Slam și a făcut vreo 2-3 cadou”, a declarat fostul mare tenismen Ion Țiriac.

Simona Halep ocupă primul loc WTA – Women’s Tennis Association – cu un avans de 1.350 de puncte față de Carolinei Wozniacki. În plus, sportiva ocupă locul 14 în topul all time. După meciurile din Fed Cupă, 21-22 aprilie, Halep va participa la mai multe turnee importante, conform GSP.

Românca va participa la Stuttgart (23-29 aprilie), Madrid (4-13 mai), Roma (14-22 mai) și Roland Garros (27 mai-10 iunie).