03 apr. 2018 | 08:15

LG G7 ajunge pe internet în toată splendoarea sa

ACTUALITATE
LG G7 ajunge pe internet în toată splendoarea sa

LG G7 va fi vârful de gamă al sud coreenilor pentru anul în curs și trebuie să fie suficient de spectaculos încât să atragă din nou atenția asupra brandului.

Până la această oră, nu se cunosc nici un fel de detalii oficiale despre LG G7. Producătorii nu s-au aruncat la vreun teaser oficial și nu a fost anunțată o dată de lansare. Pornim exclusiv de la speculații care circulă pe internet și de la faptul că LG G6 a fost lansat în urmă cu aproximativ 12 luni, în aceeași perioadă.

Dacă este să dăm crezare zvonurilor, LG G7 va folosi un panou M+ LCD cu RGBW. În contextul în care va fi primul astfel de ecran folosit pe un telefon, prezența pixelilor albi dedicați are mari șanse să scadă consumul de energie electrică cu până la 35%. În teorie, au mai încercat câțiva producători să realizeze implementări similare în trecut, dar rezultatele nu au fost atât de impresionante.

După cum se poate vedea în rama de panou de mai sus, este foarte probabil ca partea frontală a dispozitivului să includă un breton similar cu cel de la iPhone X, pentru camera frontală, senzor de proximitate și difuzor. Diagonala ecranului va fi de șase inci, dar s-ar putea să aibă un raport de aspect de 19:9, mai înalt decât la majoritatea telefoanelor de top din ultimul an. Marginea inferioară a ecranului va fi un pic mai groasă decât cea superioară. În mod surprinzător, s-ar putea să incorporeze o mufă de căști.

În privința particularităților de design, este puțin probabil să fim uimiți de cum arată. Dimensiunile sale vor fi de 153,2 x 71,9 x 8,2 milimetri. Telefonul va fi primul cu un buton dedicat pentru asistentul virtual Q Voice dezvoltat in-house de LG. Partea de procesare va fi asigurată de o combinație între un Snapdragon 845 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Aparent, va exista și un LG G7 Plus cu 6GB RAM și 128GB stocare. Telefonul ar trebui să fie dezvăluit oficial până la finele acestei luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele