10 ian. 2018 | 18:00

Razer Mamba HyperFlux este un mouse wireless din altă ligă

ACTUALITATE
Razer Mamba HyperFlux este un mouse wireless din altă ligă

În mod tradițional, cei de la Razer s-au ferit de realizarea unor mouse-uri de gaming fără fire din varii motive, dar pentru Razer Mamba HyperFlux au făcut o excepție.

În ultimii ani, au apărut mai multe modele de mouse-uri care, deși sunt fără fire, funcționează aproape exclusiv pe un mousepad special ce generează un câmp electromagnetic de încărcare. Dintr-un punct de vedere, mecanismul este similar cu cel folosit de telefoanele care se încarcă wireless prin Qi, cu mențiunea că un mouse precum Razer Mamba HyperFlux are la dispoziție o suprafață mult mai mare de contact și poate fi folosit intens în timp ce se încarcă.

Cel mai probabil, cele două produse anunțate de Razer la CES 2018 sunt primele dintr-o lungă serie de gadgeturi HyperFlux. Momentan, această gamă de periferice care au renunțat la fire sunt Razer Mamba HyperFlux și mouse pad-ul inteligent Razer Firefly HyperFlux.

Cum se întâmplă de obicei în cazul în cazul creațiilor Razer, atât pad-ul, cât și mouse-ul pot deveni mai atrăgătoare printr-o serie de LED-uri multicolore. Sistemul de iluminare este intitulat Chroma Lightning, iar având în vedere un parteneriat anunțat de curând cu Philips Hue, s-ar putea să-ți faci în casă un spectacol de lumini destul de imersiv în timpul unei sesiuni de gaming.

La capitolul specificații, Razer Mamba HyperFlux este un mouse wireless cu o rezoluție de 16.000 DPI ce operează pe frecvența de 2,4GHz, o particularitate care s-ar putea reflecta într-un semnal îmbunătățit, fără interferențe. Deși ar trebui să aibă o autonomie destul de mare pe orice pad, atâta timp cât va fi folosit pe Razer Firefly HyperFlux, vei putea fi liniștit, pentru că nu vei rămâne niciodată fără energie electrică.

Întregul pachet format din mouse-ul Mamba HyperFlux și Firefly HyperFlux se va comercializa la un preț de 250 de dolari începând cu luna februarie a acestui an în diferite colțuri ale lumii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele