21 nov. 2017 | 08:22

Uber introduce cele mai utile schimbări în următoarea perioadă

ACTUALITATE
Uber introduce cele mai utile schimbări în următoarea perioadă

Ca orice alt serviciu online care se respectă, Uber face eforturi să se adapteze nevoilor clienților săi prin actualizări regulate de funcționalitate.

Încercând să facă viața mai ușoară celor care călătoresc mai mult în perioada sărbătorilor de iarnă, Uber a pregătit o serie importantă de schimbări. Utilitatea lor este evidentă și este interesant că nu au existat până la această oră.

În primul rând, de acum înainte, poți opta ca șoferul Uber să aibă acces în timp real la locația ta din momentul în care ai inițiat cursa. Astfel, dacă te-ai dus câțiva metri mai încolo din varii motive, nu mai trebuie să apeși pe nici un buton suplimentar și nici nu trebuie să suni șoferul. Atâta timp cât ești afară, el va vedea perfect poziția ta. Noua funcție este însă opțională și ține de tine să o activezi printr-un tap pe icoana gri din colțul din dreapta jos al interfeței. În orice alte situații, poziția de preluare a clientului pe care ai definit-o la start va rămâne sfântă.

În multe localități din lume există programul Uber Beacon. Acesta se manifestă printr-un logo luminat în geamul mașinilor Uber la fel ca cel din imaginea de mai sus. Începând cu perioada imediat următoare, programul a fost extins în mai multe țări. Avantajul respectivul logo luminat este că poate fi personalizat de către client în momentul în care ai inițiat comanda. De exemplu, îl poți face de culoare roșie ca să-ți fie mai ușor să identifici mașina Uber ca îți este dedicată într-un spațiu aglomerat.

Dacă vrei să comanzi un Uber pentru un prieten, acum este mult mai simplu. După ce i-ai stabilit destinația și i-ai introdus numărul de telefon, acela va primi imediat un mesaj cu numărul mașinii ce urmează să-l preia, timpul estimat de sosire și numărul de telefon. În plus, poți să intri în aplicația Uber și să încarci conturile celor dragi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele