16 nov. 2017 | 04:00

Black Friday 2017 la eMAG: Smartwatch-uri și brățări de fitness

ACTUALITATE
Black Friday 2017 la eMAG: Smartwatch-uri și brățări de fitness

Black Friday 2017 se apropie la eMAG, iar aici găsești câteva smartwatch-uri și brățări de fitness pe care să le ai în vedere.

Smartwatch-urile și brățările de fitness devin din ce în ce mai importante pe măsură ce vin cu mai multe funcții utile, așa că n-ar strica să ai la îndemână câteva link-uri cu recomandări de asemenea produse.

Black Friday 2017: Smartwatch Huawei Watch W1

Huawei Watch W1 este un smartwatch destul de elegant, pe care îl poți asorta la o mulțime de ținute, datorită brățării din piele și designului clasic, care amintește de ceasurile analog mult îndrăgite. Ceasul este compatibil atât cu Android, cât și cu iOS, având conectivitate Bluetooth și Wi-Fi.

Ceasul celor de la Huawei vine cu un display AMOLED rotund, cu dimensiunea de 1,4 inci, iar rezoluția ecranului nu lasă de dorit. Nici restul specificațiilor nu sunt mai prejos, având în vedere că ai la dispoziție 512 MB de memorie RAM și 4 GB de spațiu de stocare. Bateria are o capacitate de 300 mAh. Mai multe informații despre ceas poți găsi AICI.

eMAG Black Friday: Smartwatch Apple Watch 3

Apple Watch 3 vine cu câteva funcții importante, având capacități de monitorizare GPS și un altimetru, dar oferind și posibilități de urmărire a antrenamentelor, fie că alergi sau faci jogging. Ceasul e recomandat chiar și dacă ești înotător, fiind rezistent la apă.

Ceasul are un display AMOLED pătrat, cu dimensiunea de 38 de milimetri, iar brățara este de silicon. Ai la dispoziție un procesor dual-core, dar și 8 GB de spațiu de stocare, iar bateria Li-Ion are o autonomie de până la 18 ore. Toate informațiile despre Apple Watch 3 sunt disponibile AICI.

Black Friday la eMAG: Brățară fitness Garmin VivoSmart HR

Garmin VivoSmart HR este o brățară de fitness pe care te poți baza dacă ai de gând să te apuci de sport, așa cum probabil ți-ai promis de câteva ori până acum. Brățara poate ține loc de antrenor personal, fiind capabilă să-ți ofere noi scopuri de atins pe măsură ce progresezi.

Brățara de fitness îți poate monitoriza ritmul cardiac, somnul, pașii pe care îi faci, dar și numărul de calorii arse. Bateria este un alt punct forte al brățării, deoarece are o autonomie de până la 5 zile, fiind net superioară celor de pe ceasuri. Mai multe informații despre cum te poate ajuta Garmin VivoSmart HR poți găsi AICI.

Black Friday 2017: Brățară fitness Fitbit Charge 2

Brățara de fitness Fitbit Charge 2 îți promite o monitorizare de lungă durată, datorită autonomiei bateriei de până la cinci zile. De asemenea, ai parte de o mulțime de funcții care transformă brățara într-un adevărat antrenor personal, pornind de la notificări care îți amintesc să faci mișcare și mergând până la monitorizarea somnului.

Brățara poate fi conectată ușor la telefon pentru a beneficia de funcțiile GPS ale acestuia, iar apoi poate funcționa automat pentru înregistrarea activității, nefiind nevoie să apeși pe vreun buton. Mai multe informații despre Fitbit Charge 2 poți găsi AICI.