16 nov. 2017 | 02:00

Black Friday 2017 la eMAG: televizoare de top din ofertă

ACTUALITATE
Black Friday 2017 la eMAG: televizoare de top din ofertă

Nu mai e mult până la Black Friday 2017, așa că dacă ești interesat de un televizor nou, fie el Smart sau nu, ai putea să arunci o privire pe sugestiile de mai jos.

Black Friday e un moment prielnic să-ți cumperi un televizor nou, așa că noi am ales patru sugestii de TV-uri pe care să le ai în vedere. Mai jos vei găsi doar televizoare cu rezoluții Full HD și 4K, deoarece TV-urile cu rezoluții HD încep deja să fie depășite, iar diferența de preț dintre ele și cele cu rezoluții de 1080p este din ce în ce mai mică.

Televizoare de Black Friday 2017: Samsung 40J5200

Televizorul Samsung 40J5200 vine cu diagonala ecranului de 100 de centimetri, dimensiunea fiind completată de rezoluția Full HD a panoului LED. Acesta beneficiază și de funcția Wide Color Enhancer, care îți îmbunătățește calitatea imaginii, dar și de tehnologia Dolby Digital Plus, care îți oferă o calitate audio sporită.

La capitolul audio, televizorul nu te va dezamăgi, având în vedere că beneficiezi de două boxe, de câte 10 W fiecare, acestea fiind dotate cu DTS Premium Sound și cu DTS Studio Sound. Nu în ultimul rând, trebuie să știi că televizorul vine și cu funcții Smart, iar toate informațiile despre acesta sunt AICI.

Black Friday la eMAG: Televizor curbat Samsung 40KU6172

Modelul 40Ku6172 de la Samsung este un televizor pe care trebuie să îl ai în living room dacă vrei un display curbat. Noua tehnologie conduce la o experiență mai imersivă, astfel că te poți bucura mult mai mult de filmele preferate. Panoul LED are diagonala de 100 de centimetri, la fel ca modelul de mai sus, doar că de data asta ai parte de rezoluție 4K.

TV-ul Samsung 40KU6172 vine și cu boxe performante, de 20 W, iar acestea te vor bucura cu tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Codec. O altă funcție importantă este cea de upscaling, care transformă conținutul de rezoluție mai scăzută în conținut 4K. Televizorul te ajută și cu funcții Smart, iar toate detaliile despre acesta sunt AICI.

Televizoare reduse de Black Friday:  Samsung 75MU6102

Samsung 75MU6102 face parte din gama televizoarelor premium, iar dacă vrei să-l aduci acasă, ar fi bine să te asiguri că ai suficient spațiu pentru el. Televizorul are diagonala ecranului de 189 de centimetri, iar rezoluția 4K este perfectă pentru un display de asemenea dimensiuni. Firește, ai acces la funcții Smart, astfel încât să poți face cât mai multe cu TV-ul.

Difuzoarele sunt stereo și au fiecare câte 10 W, așa că ar trebui să fie suficiente până vine vremea să investești în ceva mai performant. Vei avea parte de o calitate a imaginii ridicată, deoarece televizorul vine cu suport pentru HDR, dar și cu tehnologii ca PurColor sau UHD Dimming. Mai multe detalii despre televizorul Samsung ai AICI.

Televizoare non-Smart de Black Friday 2017: Star-Light 55DM5510

Televizorul Star-Light 55DM5510 este numai bun dacă vrei un TV care să nu te împovăreze cu funcții Smart. Televizorul îți propune o diagonală destul de generoasă, de 140 de centimetri, iar rezoluția complementează dimensiunile, fiind de 1.920 x 1.080.

TV-ul vine cu un ecran destul de bun, cu unghiuri de vizualizare de până la 176 de grade. În plus, chiar dacă nu are funcții smart, TV-ul vine cu porturi HDMI și USB, astfel că îți poți conecta cu ușurință dispozitivele preferate, cum ar fi console sau sisteme Home Cinema. Mai multe informații despre Star-Light 55DM5510 poți găsi AICI.

Black Friday la televizoare Smart LG

Ca alternative foarte bune, te poți orienta către un smart TV de la LG. Rulează webOS, sistem de operare actualizat constant și care dispune de-o colecție bogată de aplicații. De preferat, pentru un TV foarte bun, ar trebui să te orientezi către un model LG cu rezoluție 4K și diagonală de cel puțin 100 cm. Prețurile sunt foarte bune și poți consulta oferta LG, AICI.