17 iun. 2017 | 14:30

Cum salvezi mai multe imagini dintr-o conversație pe iMessage [VIDEO]

TUTORIALE
Cum salvezi mai multe imagini dintr-o conversație pe iMessage [VIDEO]

Există multe soluții pentru a salva imagini dintr-o conversație pe iMessage, dar cea detaliată mai jos este cea mai simplă și mai eficientă.

Există surprinzător de multe aplicații de chat și VoIP pentru mobil. Deși unele dintre ele au o bază de utilizatori mai stufoasă, partea fascinantă este că cei mai mulți dintre noi le avem instalate pe toate. Din acest motiv, este puțin probabil să nu ai deja pe smartphone WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Skype, Telegram și nu numai. Față de utilizatorii de Android, posesorii de iPhone mai au un serviciu suplimentar intitulat iMessage. Acesta este inclus în aplicația nativă de mesagerie a telefonului și se reflectă în mesaje de culoare albastră, în loc de verzi.

La fel ca în cazul Facebook Messenger sau WhatsApp, iMessage facilitează conversațiile în format text transmise printr-o conexiune la internet. În plus, datorită modului în care operează, iMessage știe instant dacă destinatarul unui mesaj are sau nu iPhone și îți expediază rândurile de text prin internet sau SMS obișnuit, în funcție de caz.

Tot prin iMessage poți să transmiți sau să primești o varietate foarte mare de conținut multimedia. Pe lângă clipuri sau fotografii, ai posibilitatea să expediezi PDF-uri, documente Word și multe alte fișiere. Nu este însă foarte evident cum salvezi mai multe imagini dintr-o conversație pe iMessage în doar câteva momente. Soluția implicită este să ții degetul apăsat câteva secunde pe o poză primită și, din meniul contextual, să alegi Salvați.

Mai util decât atât este să accesezi o conversație cu o persoană din Mesaje, să faci un tap în colțul din dreapta sus pe I-ul încercuit și vei vedea imediat toate fotografiile expediate într-un sens sau altul. Ține degetul apăsat pe una dintre ele, alege Mai multe din meniul contextual și apucă-te să bifezi toate imaginile de interes. După ce ai terminat, apasă în colțul din stânga jos pe Salvați. Imediat după, toate imaginile vor apărea în galerie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele