25 mart. 2024 | 14:01

Redefinirea industriei de gambling din România: Newton, lider în inovație prin inteligența artificială

CHESTII
Redefinirea industriei de gambling din România: Newton, lider în inovație prin inteligența artificială
Foto: iStock

În centrul inovației din România, Newton, unul dintre principalii actori ai industriei de gambling, își propune să depășească limitele convenționale și să marcheze evoluția tehnologică.

Newton și industria de gambling

Cu alte cuvinte, inspirându-se din practicile Silicon Valley, Newton are în vedere redefinirea standardelor și inițierea unei revoluții fundamentale în rândul companiilor din țară și dincolo de granițele ei. Fondatorul Newton, Dragoș Buriu, își bazează planul de acțiune pe inovație și progres, anticipând nevoile clienților și oferind soluții care să conducă spre optimizare, prin intermediul Inteligenței Artificiale (AI) și al Învățării Automate (ML), conform PlaySport.

Sursa: PlaySport

Astfel, viziunea Newton se reflectă în produsele pe care le oferă clienților săi. Platformele lor, Momentum, Cortex și Celestial, sunt simboluri ale unui salt tehnologic semnificativ în industria gamblingului. Momentum, prin intermediul algoritmilor avansați AI, analizează comportamentul jucătorilor în timp real, oferind stimulente personalizate pentru a crește timpul petrecut la aparat.

Salt tehnologic

Cortex permite operatorilor de cazinouri să optimizeze locațiile și să maximizeze profiturile, oferind recomandări personalizate utilizând ML. Celestial, cea mai avansată soluție, permite oricui să creeze, personalizeze și administreze un cazino online cu ușurință și eficiență.

Sursa: PlaySport

Așadar, la baza culturii companiei se află deviza „unitate în eforturi, unitate în succes”, reflectată în abordarea fiecărui proiect și în modul de gestionare al dificultăților întâlnite. Cu un accent puternic pe talent și inovație, Newton a reușit să aducă profesioniști de la companii precum Facebook, Google și Adobe.

Mai exact, în timp ce industria de gambling se confruntă cu schimbări constante și provocări, Newton rămâne în fruntea inovației, reușind să-și dubleze numărul de angajați în mai puțin de cinci ani și să-și extindă birourile. Cu o divizie activă de racing și o atenție specială acordată responsabilității sociale, Newton își asumă rolul de lider în transformarea industriei de gambling din România și dincolo de aceasta.