04 mart. 2024 | 10:56

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, demonstrativ de milioane. ”Matadorul”, atacat după ultima apariție: „E oribil! Rușine!”

SPORT
Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, demonstrativ de milioane. ”Matadorul”, atacat după ultima apariție:
Rafael Nadal si Carlos Alcaraz, la Las Vegas.

Rafael Nadal (37 de ani) a fost învins de compatriotul său, Carlos Alcaraz (20 de ani), scor 3-6, 6-4, 12-14, într-un meci demonstrativ care a avut loc în Las Vegas. ”Matadorul” a fost pus la zid pe rețelele sociale, după confruntarea cu numărul doi mondial.

Suma uriașă primită de Rafael Nadal și Carlos Alcaraz

”Demonstrativul” Rafael Nadal – Carlos Alcaraz a fost primul eveniment sportiv din istorie transmis live de platforma de streaming americană, Netflix, și a avut o audiență uriașă. Duelul dintre cei doi sportivi iberici a fost decis în setul trei, disputat sub forma unui super tie-break, care a fost câștigat cu 14-12 de Carlos Alcaraz.

Meciul demonstrativ jucat în incinta celebrului Mandalay Bay din Las Vegas a avut parte și de critici, fie din cauza prețurilor exorbitante ale biletelor sau a sumele generoase primite de Rafael Nadal și Carlos Alcaraz pentru a participa la eveniment. Potrivit presei americane, cei doi iberici ar fi încasat un milion de dolari de fiecare pentru meciul intitulat ”Netflix Slam”,

În primul rând, să joci cu el este o mare provocare. Suntem generații complet diferite… în Spania, ar trebui să fim foarte, foarte fericiți că avem pe cineva precum Carlos. Este un jucător extraordinar. Are doar 20 de ani și a câștigat deja 2 Grand Slamuri. Lucrul bun este că nu mă voi înfrunta cu el de multe ori. Ca fan, voi continua să mă bucur de el mult timp„, a spus Rafael Nadal.

Rafael Nadal, pus la zid după meci

Partida a avut parte de o promovare specială, astfel că au avut loc și scurte sesiuni private de tenis la care fanii puteau lua parte alături de cele două staruri. Doar că prețul a fost unul uriaș, iar o lecție de câteva minute în compania lui Nadal și Alcaraz a costat chiar și 150.000 de dolari de persoană. Din acest motiv, ”Matadorul” a fost atact dur pe rețelele sociale după confruntarea de la Las Vegas, notează jurnaliștii de la tennisuptodate.com.

E o nebunie! Ambii jucători sunt miliardari, dar au primit fiecare câte 150.000 de dolari pentru o sesiune de antrenament? Nu ar fi mai bine să le dai gratis lecții copiilor sau celor care provin din familii defavorizate?”, a scris unul dintre fani.

Vezi și: Lionel Messi, cadou prețios pentru Rafael Nadal. Ce i-a oferit fotbalistul

E important să dai și înapoi, nu să iei mereu. Mi-au lăsat un gust amar cei doi„, a fost un alt comentariu.

Este oribili! Să le fie rușine tuturor jucătorilor care îi exploatează pe fani în acest fel! Cât de jos poate să meargă Rafa, de la contractul cu Arabia Saudită, până la a exploata orice mică oportunitate? Măcar Roger Federer și Serena Williams s-au retras cu demnitate”, a spus un alt fan.

Vezi și: CTP, atac dur la cel pe care îl considera un ”zeu” al moralității: ”Cum să facă așa ceva? Murea de foame?”

Atât Carlos Alcaraz, cât și Rafael Nadal, sunt pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, care începe la 6 martie.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele