12 iul. 2024 | 11:32

“Micuțul” Barron Trump s-a făcut mare, la 18 ani și 2 metri este o copie fidelă a tatălui său. Cum a apărut în public la meeting-ul electoral al tatălui său

VIDEO ACTUALITATE

În timpul unui miting al fostului președinte Donald Trump desfășurat la Trump National Doral Miami pe 9 iulie 2024, cel mai tânăr fiu al acestuia, Barron Trump, a primit o ovație în picioare din partea mulțimii. Barron, în vârstă de 18 ani, a gesticulat și a făcut cu mâna publicului în timp ce tatăl său îl lăuda pentru inteligența, comportamentul și popularitatea sa în creștere.

„Acesta este un tânăr extraordinar. Tocmai a împlinit 18 ani—oh, priviți-l,” a spus fostul președinte Donald Trump în vârstă de 78 de ani, pauzând în timp ce mulțimea a izbucnit în aplauze, citat de BBC.

Barron Trump: Aplaudat la scenă deschisă în Florida

Barron Trump a fost întâmpinat cu urale puternice în momentul în care s-a alăturat tatălui său pe scenă în Florida. Recent, Barron a fost văzut alături de tatăl său într-un cart de golf, într-un videoclip în care Trump critică președintele Biden și vicepreședintele Kamala Harris după dezbaterea din 27 iunie. În luna mai, Barron a fost invitat să fie delegat în Florida la Convenția Națională Republicană, dar a refuzat oferta.

Statutul și planurile viitoare ale lui Barron Trump

Cu o înălțime de 2 metri, Barron îl domină pe tatăl său din punct de vedere fizic și a rămas în mare parte în afara luminii reflectoarelor politice. Familia Trump nu a anunțat încă la ce colegiu va merge Barron în această toamnă.

Barron Trump aparitie publica Florida - Donald Trump 2

Barron Trump face furori în rândul mulțimii la mitingul din Florida.

Detalii despre viața lui Barron Trump

Barron Trump este singurul copil al fostei Prime Doamne Melania Trump și al fostului președinte Donald Trump. În perioada în care tatăl său a fost în funcție, între 2017 și 2021, Barron a fost singurul dintre cei cinci copii ai președintelui care a locuit la Casa Albă. Deși a apărut ocazional alături de tatăl său, în mare parte a stat departe de ochii publicului în tinerețe.

Barron William Trump s-a născut pe 20 martie 2006, în New York City. Părinții săi sunt fostul președinte Donald Trump, cunoscut inițial ca magnat imobiliar, și fosta Primă Doamnă Melania Trump, care a fost anterior model.

Micuțul Barron Trump a fost în lumina reflectoarelor încă de la naștere, datorită acțiunilor tatălui său, Donald Trump.

Barron Trump a fost în lumina reflectoarelor încă de la naștere, datorită acțiunilor tatălui său, Donald Trump.

Fiind cel mai tânăr dintre cei cinci copii ai fostului președinte din cele trei căsătorii ale sale, Barron are patru frați vitregi: Don Jr., Ivanka, Eric și Tiffany. Cu toate acestea, a fost crescut practic ca un copil unic, deoarece este cu 13 până la 29 de ani mai tânăr decât frații săi. Deși el și Tiffany ar fi putut împărtăși o parte din copilărie, aceasta a fost crescută în zona Los Angelesului după ce mama ei, Marla Maples, și Donald Sr. au divorțat în 1999.

Barron Trump, acum la 18 ani, devine din ce în ce mai vizibil în public și pare să calce pe urmele tatălui său, atât în ceea ce privește prezența fizică, cât și popularitatea. Deși viitorul său rămâne incert în termeni de carieră, succesul său la ultimul miting din Florida sugerează că tânărul Trump are potențialul de a se afirma pe scena publică.