22 mart. 2024 | 22:33

Ionel Ganea, luat de poliție de la Arena Națională înainte de România – Irlanda de Nord. Ce a făcut și cum a fost pedepsit

SPORT
Ionel Ganea, luat de poliție de la Arena Națională înainte de România - Irlanda de Nord. Ce a făcut și cum a fost pedepsit
Ionel Ganea, fost internațional.

Înaintea amicalului România – Irlanda de Nord, Ionel Ganea s-a aflat în centtrul unui scandal cu poliția. Totul s-a întâmplat la Arena Națională. Fostul atacant a fost urcat în mașina poliției pentru a fi dus la secție. Ce s-a întâmplat.

De ce a fost Ionel Ganea luat de poliție

Ionel Ganea (50 ani) a fost implicat într-un incident cu poliția la Arena Națională cu doar 30 de minute înainte de startul amicalului pe care România îl joacă cu naționala Irlandei de Nord. Incidentul a avut loc în zona de control unde poliția verifică mașinile pentru bombe și materiale pirotehnice.

Fostul internațional  a fost implicat într-un schimb de replici cu polițiștii prezenți la stadion, deoarece nu ar fi oprit la semnalele agenților care-i solicitau prezentarea actelor, Din acest motiv, Ionel Ganea a fost dat jos din autoturismul său și urcat în mașina poliției pentru a fi dus la secție, potrivit GSP.

  • 19 goluri a marcat Ionel Ganea în 45 de partide pentru echipa națională a României
Ionel Ganea, luat de poliție de la Arena Națională înainte de România - Irlanda de Nord. Ce a făcut fostul atacant

Ionel Ganea. Foto: Sport Pictures

Ce a spus soția lui Ionel Ganea

Soția fostului atacant al României, Monica, aflată în mașină, a oferit detalii despre ce s-a întâmplat. Aceasta a precizat că Ionel Ganea nu a făcut nimic.

Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: ‘Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână’. Ionel le-a zis: ‘Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos’.

Vezi și: Ionel Ganea a băgat spaima într-un antrenor celebru din Germania. Cu ce a aruncat după el

Domnul s-a agitat, ați văzut continuare. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic, pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea, conform sursei citate.

În contextul violențelor care au avut loc între ultrași în ultima perioadă, pentru amicalul România – Irlanda de Nord, a fost mobilizat un număr foarte mare de forțe de ordine.

Ganea

Ionel Ganea, amendat și lăsat fără permis

După incidentul de la Arena Naţională,  Brigada Rutieră a precizat că Ionel Ganea a fost dus la sediul poliției şi a fost sancţionat pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare. În aceste condiții, ”Ganezul” a rămas fără permis de conducere 30 de zile şi a fost amendat cu 2.650 de lei,

“La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele