09 mart. 2024 | 23:46

Gigi Becali, dezlănțuit după Rapid-FCSB. I-a făcut praf pe liderii echipei: ”Îl scot și bag un jucător de 16 ani”

SPORT
Gigi Becali, dezlănțuit după Rapid-FCSB. I-a făcut praf pe liderii echipei: ”Îl scot și bag un jucător de 16 ani”
Gigi Becali.

FCSB a fost umilită de Rapid în ultima etapă a sezonului regulat din Superligă. După derby, Gigi Becali a răbufnit și și-a desfiinţat toate vedetele după umilinţa din derby. Latifundiarul a numit care este jucătorul pe care îl va scoate din echipă.

Ce a spus Gigi Becali după Rapid – FCSB

Rapid a învins pe FCSB cu scorul de 4-0. Echipa lui Gigi Becali nu mai încasase patru goluri de la meciul cu giuleștenii, de la finalul sezonului trecut. După derby, Gigi Becali (65 de ani) a avut un discurs foarte dur la adresa jucătorilor săi.

Gigi Becali nu a avut milă de nimeni, însă patru dintre fotbaliștii săi l-au scos din minți cu prestația de pe Arena Națională din derby-ul Rapid – FCSB. El a pus tunurile pe liderii echipei Coman și Olaru, iar alții au fost amenințați că vor fi scoși din echipă.

Gigi Becali, dezlănțuit după Rapid-FCSB. I-a făcut praf pe liderii echipei: ”Îl scot și bag un jucător de 16 ani”

Florinel Coman, în Rapid – FCSB. Foto: Sport Pictures

Au fost o echipă de fotbal, noi nu. Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit.

E fricos. Era mingea lui. Nu am avut niciun jucător pe teren. Nu am avut nimic. Nu pot spune de vreunul ceva. Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero. Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu’de 16 ani. Nu pot să aleg un jucător bun din 11. E umilință. Prima repriză a fost a noastră. Dar am luat golul ăla pe greșeala lui Târnovanu”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

”Aroganța e o boală grea”

Spre deosebire de Gigi Becali, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, s-a arătat extrem de fericit după rezultatul din derby și nu s-a putut abține să nu-l taxeze pe patronul roș-albaștrilor. Finanțatorul celor de la FCSB a afirmat în mai multe rânduri că nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu.

În ciuda scorului, echipa adversă este una foarte puternică. Dacă îmi permit să spun, aroganța e o boală grea. Noi ne vom strădui ca la Rapid să nu ajungem niciodată să ne comportăm cu aroganță.

Vezi și: Rapid a relansat campionatul și rămâne în lupta pentru titlu Cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

Mi-ar plăcea să mai spun că în seara asta începem cu adevărat să înțelegem cât de puternici suntem, atât echipa, cât și jucătorii. Toată lumea e fericită! O echipă puternică. Sperăm ca de acum înainte așa să arătăm”, a spus Dan Șucu.

Finanțatorul Rapidului a glumit cu privire la prima promisă jucătorilor înainte de derby. 70.000 de euro vor încasa fotbaliștii lui Cristiano Bergodi după triumful de pe Arena Națională.

Iar mi-au luat băieții banii, și-au luat primele. Doamne-ajută să le ia în continuare! Câteodată mă gândesc ce îmi trebuia mie asta la 60 de ani. Dar când pleci acasă așa fericit îți trece”, a adăugat Dan Șucu.

”Cred ne luasem viteză”

Florinel Coman a recunoscut după umilința din derby că Rapid a fost echipa mult mai bună, dar cu toate acestea este convins că FCSB va câștigat titlul după o pauză de nouă ani. În plus, liderul roș-albaștrilor a afirmat că înfrângerea este bine venită înainte de play-off.

Este bine că a venit acest duș rece, trebuia să vină. Este perfect, este o lecție pe care trebuia să o învățăm. Avem un avantaj de care trebuie să ne folosim, cred că suntem băieți deștepți și trebuie să ținem de avantaj.

Vezi și: Gigi Becali, replică surpriză, după ce Dan Șucu i-a spus că are „o problemă medicală”. Este prima oară când patronul FCSB face acest gest

Am intrat motivați, dar nu ne-a ieșit nimic. Este bine venită această înfrângere. A fost totul roz, așa că trebuie să ne trezim acum. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, cred ne luasem viteză”, a spus Florinel Coman.

Clasamentul după înjumătățirea punctelor

  • 1. FCSB – 32p
  • 2. Rapid – 28p (a beneficiat de rotunjire)
  • 3. CFR Cluj – 27p (a beneficiat de rotunjire)
  • 4. Universitatea Craiova – 23p** (mai are de disputat un meci cu FCU Craiova)
  • 5. Farul Constanța – 22p (a beneficiat de rotunjire)
  • 6. Sepsi OSK – 22p (a beneficiat de rotunjire)
Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele