30 ian. 2024 | 12:34

„Comoara” descoperită de un om în casa lui. Ce a găsit în capsula timpului, din 1994, de ce este emoționant

ACTUALITATE
„Comoara” descoperită de un om în casa lui. Ce a găsit în capsula timpului, din 1994, de ce este emoționant

Recent, descoperirea unei capsule a timpului din 1994, în spațiul de sub podeaua unui proprietar de casă, a devenit virală.

În 1994, Nathan Headden, în vârstă atunci de 12 ani, a ascuns o capsulă a timpului în spațiul de sub podeaua casei sale din Springfield, Missouri, pe care o descria ca fiind „un loc destul de înfricoșător pentru un copil”. Familia s-a mutat din casa respectivă aproximativ șase luni mai târziu.

Un om a descoperit relicva de 30 de ani, plină cu jucării din anii ’90 și alte obiecte, în casa lui.

Omul a publicat pe Threads capsula timpului, în speranța că va da de cel care a îngropat-o

Proprietarul, Stephen Graff, a postat pe platforma de social media Threads o fotografie a capsulei temporale și a scrisorii scrise de copilul de 12 ani și așa a reușit să-l găsească pe Nathan Headden.

Vezi și: Descoperire uimitoare. Ce a găsit o femeie sub apartamentul ei: „Acesta este începutul unui film de groază”

În ceea ce-l privește pe Headden, care are acum 42 de ani și locuiește în Texas, el spune că a fost încântat să afle că capsula sa temporală a fost descoperită.

Postarea lui Graff, de pe Threads, a primit peste 5.000 de aprecieri și aproape 200 de răspunsuri. Headden a redistribuit, la rândul său, postarea, iar postarea sa a primit mii de aprecieri și sute de răspunsuri.

Vezi și: Ce a găsit un bărbat în punga cu mâncare adusă de livrator întrece orice imaginaţie. „Ce a fost în mintea celor de la KFC?”

Ce conținea „comoara”

Comoara recent descoperită în capsula timpului, a lui Headden, este plină de obiecte nostalgice din anii ’90 și de obiecte cu semnificație personală, inclusiv o figurină Casey Jones din Țestoasele Ninja, o figurină TaleSpin, un joc Pog, o eticheta de pe un pachet de Oscar Mayer Little Smokies, o mașinuță de jucărie, o carte cu Regele Leu, o foaie cu versurile piesei Be Prepared, o melodie de pe coloana sonoră a filmului Regele Leu, cartonașe cu jucători de fotbal precum John Randle, Keith McKeller și Kent Hull, o bancnotă falsă de 50 de dolari sau o fotografie a fratelui său de 10 ani, pe care l-a descris în scrisoarea sa ca având „un viitor promițător”.

„Am inclus obiecte cu care mă jucam în acea perioadă și câteva lucruri care mă confuzează acum când sunt adult, cum ar fi eticheta de Little Smokies”, a declarat, de asemenea, Headden.

Vezi și: A cumpărat nişte roşii de la supermarket. Ce a găsit în ele când le-a tăiat pentru salată este revoltător. A pus imaginea pe internet

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele