30 aug. 2023 | 17:54

Ce a găsit un bărbat în punga cu mâncare adusă de livrator întrece orice imaginaţie. „Ce a fost în mintea celor de la KFC?”

News
Ce a găsit un bărbat în punga cu mâncare adusă de livrator întrece orice imaginaţie.
Ce a găsit un bărbat în punga cu mâncare adusă de livrator întrece orice imaginaţie

În ultimii ani, tot mai mulți apelează la serviciul de livrare a mâncării la domiciliu. Fie că este vorba de comoditate, fie că este vorba despre lipsă de timp, cert este că acest serviciu este tot mai des accesat de către oameni. Cu toate acestea, nu puține au fost situațiile neplăcute în care comanda a lăsat de dorit. Iată, de exemplu, ce a găsit un bărbat în punga cu mâncare comandată de la KFC. Este șocant!

Ce a găsit un bărbat în punga cu mâncare de la KFC

Serviciul de livrare a mâncării direct acasă a prins mare amploare în ultimii ani, astfel că tot mai mulți apelează la delivery. Dar asta nu înseamnă că sunt scutiți de situații neplăcute. Nu de puține ori s-a întâmplat să întârzie comanda, ca mâncarea să fie rece, stricată sau ca ceea ce primești să fie cu totul altceva față de ceea ce ai cerut.

Ce a trăit însă un tânăr atunci când și-a comandat mâncare de la KFC le întrece pe toate! Acesta a avut parte de un șoc în momentul în care a văzut ce se afla în pungă adusă de curier.

A avut parte de un șoc

Tânărul comandase câteva preparare de la celebrul lanț de fast-food, dar când a deschis punga livrată nu i-a venit să creadă ceea ce vede. Printre bucățile de crispy, acesta s-a trezit că scoate din cutie și un cap de pui prăjit, cel mai probabil de la una dintre păsările sacrificate.

Un tânăr a găsit un cap de pui în mâncarea comandată de la KFC

Un tânăr a găsit un cap de pui în mâncarea comandată de la KFC

Acesta nu avea cum să treacă cu vederea această experiență uluitoare, astfel că a făcut o postare pe internet prin care a povestit totul, stârnind un val puternic de reacții.

Uimirea a fost cu atât mai mare cu cât niciunul dintre angajați nu a observat ce s-a pus în comandă și nu își explică neglijența acestora.

„Nu-mi pot imagina cum a putut să se întâmple așa ceva. A fost o senzație ciudată și amuzantă în același timp. Cu siguranță nu voi vreodată experiența asta…Nu știu cât curaj mai am să comand mâncare…Acesta este semnul că trebuie să mă apuc de gătit!”, este postarea făcute de tânăr pe rețelele sociale.

Desigur, reacțiile internauților nu au întârziat să apară. În timp ce unii s-au amuzant de situație, alții au manifestat îngrijorare cu privire la siguranța alimentară. ”Mă întreb ce a fost în mintea celor de la KFC. Au reinventat” bucket list-ul””, a scris un utilizator.

Citește și: Ce a găsit un bărbat într-un pepene pe care l-a cumpărat din Kaufland România. A mers și la ANPC

Parteneri
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Se plătesc 300 DE LEI de persoană. Banii intră DIRECT PE CARD în fiecare lună
Capital.ro
Urmează o nouă minivacanţă pentru români. Câte zile libere vor avea angajaţii
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro