12 ian. 2024 | 17:35

Ce i-a interzis patronul de la Ferrari soției sale din România. Aceasta nu are voie să facă un singur lucru

SPORT
Ce i-a interzis patronul de la Ferrari soției sale din România. Aceasta nu are voie să facă un singur lucru

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, cu o avere de 6,5 miliarde de euro, a dezvăluit care este singurul lucru pe care i l-a interzis partenerul ei de când sunt împreună. Are legătură cu bolizii din garajul familiei.

Ce nu are voie să facă Romina Gingașu

Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu Piero Ferrari, 77 de ani, unul dintre proprietarii Ferrari, a cărui avere este estimată la 6,5 miliarde de euro. Cei doi s-au aflat câteva zile în România pentru premiera filmului „Ferrari” și cu această ocazie au avut mai multe apariții publice, în care au vorbit și despre viața lor privată.

În ciuda averii uriașe, Piero Ferrari a mărturisit că atât el, cât și Romina Gingașu duc o viață ca doi oameni normali și nu cheltuie foarte mulți bani. Românca a dezvăluit care este singurul lucru pe care i l-a interzis soțul ei de când sunt împreună. Ea a spus că nu poate să conducă nicio mașină Ferrari din garajul familiei.

Ce i-a interzis patronul de la Ferrari soției sale din România. Aceasta nu are voie să facă un singur lucru

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Sursa foto: Facebook

”Eu nu am voie să-i ating Ferrariul. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valorea unui Ferrari ține de vopseaua originală.

Așa că, noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar, să știți că nu prea merg cu Ferrari. Cu mașinile mele, am voie. Toate chestiile astea masculine, yacht, mașini scumpe sunt ale bărbaților”, a spus Romina Gingașu, la Pro TV.

Deși garajul lor e plin de mașini, Piero Ferrari și soția sa circulă destul de rar cu vreun bolid Ferrari. Se întâmplă doar în weekend.

Totul e cu sacrificiu. Noi nu prea eptăm. Mașinile stau în garaj și doar în weekend ieșim la plimbare cu Ferrari”, a mai spus Romina Gingașu.

Pe ce a cheltuit Piero Ferrari cei mai mulți bani

Unul dintre moștenitorii imperiului Ferrari, cel care deține în prezent 10% din acțiunile companiei italiene, a dezvăluit că cea mai mare sumă pe care a cheltuit-o vreodată a fost pentru achiziționarea unui iaht, deoarece este pasionat de acest domeniu.

”Un iaht, pentru că am o pasiune. Am norocul de a avea experiență în domeniul aviației private, deoarece am fost președintele Piaggio Aero, dar și în domeniul iahturilor, pe care îl iubesc, deoarece sunt în comitetul director și vicepreședinte al Ferretti Group, care include brandurile Riva, Pershing, Wally și multe alte branduri de iahturi. Cea mai scumpă „jucărie” este iahtul. Dar poate că îl vindem”, a declarat Piero Ferrari, într-un interviu pentru Digi 24.

Citește și: Românca cu o avere de 6,5 miliarde de euro se plimbă prin București cu Dacia. Soțul ei este mai mare cu 47 de ani

Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari

Romina Gingașu a povestit și cum l-a cunoscut pe soțul său, mai ales că multă lume se miră de diferența mare de vârstă dintre ei. Cei doi s-au întâlnit prima dată în Monza, când românca încerca să-i vândă un avion miliardarului. Iar la Monte Carlo, acolo unde locuia ea, a invitat-o la prima cină. Apoi au trecut șase luni până la o altă intâlnire.

”Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape șase luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună.

Citește și: Câți bani are Romina Gingașu, de fapt. Ce proprietăți deține soția lui Piero Ferrari în străinătate

Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot”, a mai afirmat românca.

Filmul ”Ferrari” este regizat de veteranul Michael Mann, 80 de ani, de patru ori nominalizat la Oscar, urmărește o perioadă importantă din viața lui Enzo Ferrari.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele