17 mai 2024 | 08:15

Când apare Assassin’s Creed Shadows. Tot ceea ce știm despre unul dintre jocurile anului

ACTUALITATE
Când apare Assassin's Creed Shadows. Tot ceea ce știm despre unul dintre jocurile anului

Assassin’s Creed Shadows va fi disponibil la nivel global începând cu 15 noiembrie. Ultima iterație a simulării istorice a crimelor va fi jucabilă pe o serie de dispozitive, inclusiv PS5, Xbox Series X/S și PC prin intermediul magazinului Ubisoft și al magazinului Epic Games.

Assassin’s Creed Shadows, disponibil pe computerele Mac cu cip Apple silicon

De asemenea, va fi disponibil și pentru computerele Mac cu cip Apple silicon chiar de la lansare, lucru destul de rar întâlnit, și pe platforme de gaming în cloud precum Amazon Luna și Ubisoft+.

Dacă numele sună necunoscut, jocul era cunoscut anterior sub numele de Assassin’s Creed Codename Red și este în dezvoltare cel puțin din 2022.

Acțiunea are loc în Japonia feudală, iar dezvoltatorul promite „un tip foarte diferit de joc Assassin’s Creed”. Ubisoft Quebec conduce lucrările la proiect, sugerând că ar putea semăna mai mult cu expansivul Assassin’s Creed Odyssey decât cu mai puțin detaliatul Assassin’s Creed Mirage.

Este dificil să se distingă vreo schimbare majoră în gameplay din trailer, deoarece este în principal cinematografic. Totuși, atmosfera pare destul de interesantă.

Mai mult, Japonia secolului al XVI-lea este o alegere excelentă pentru scenariu. Sperăm că Ubisoft va reuși să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Jocul oferă două personaje jucabile, un samurai și un asasin shinobi. Fiecare are stiluri de joc unice, asasinul Naoe preferând stealth-ul, iar samuraiul Yasuke preferând forța brută.

Assassin’s Creed Shadows va fi de asemenea jucabil puțin mai devreme pentru abonații Ubisoft+, începând cu 12 noiembrie.

Câți bani scoți din buzunar

Va fi disponibil într-o gamă obișnuită de ediții. Versiunea standard costă 70 de dolari, care a devenit cumva prețul normal pentru jocurile AAA.

Ediția Gold costă 110 dolari și oferă jucătorilor un sezon de DLC, o misiune bonus și acces anticipat la joc începând cu 12 noiembrie, la fel ca și abonații Ubisoft+.

Ediția Ultimate costă 130 de dolari și include tot ce am menționat mai devreme, plus un filtru foto roșu și negru și câteva skin-uri pentru personaje.

În cele din urmă, Ediția Collector vine la un preț incredibil de 280 de dolari și adaugă câteva obiecte fizice deosebite, inclusiv un SteelBook, o hartă a lumii din hârtie, figurine ale personajelor principale, o carte de artă mare, două litografii și altele. Ubisoft promite un alt trailer în luna iunie care se va concentra pe gameplay.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele