05 mart. 2024 | 09:58

A fost ”cea mai frumoasă femeie din lume”, iar acum a ajuns de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă vedeta

SPORT
A fost ”cea mai frumoasă femeie din lume”, iar acum a ajuns de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă vedeta
Maria Sharapova / Foto: Profimedia

A fost una dintre cele mai bune sportive din lume, a dominat topurile ani la rând, dar a atras mereu atenția și datorită frumuseții sale native.

Maria Sharapova, schimbată total la 36 de ani

Între timp, anii au trecut, iar ea nu mai activează în sport, dar continuă să fie un magnet pentru mass-media. Fosta sportivă a spus că-i place noul ei look și nu face nimic pentru a schimba ceva la acesta.

Recent, vedeta a fost surprinsă la Săptămâna Modei, de la Paris și a atras toate blițurile aparatelor foto.

Publicația The Sun a remarcat transformarea fostei sportive și a titrat ”Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume este de nerecunoscut într-o ținută îndrăzneață, din denim”.

Este vorba despre Maria Sharapova (36 de ani), care, face ce face, și rămâne o atracție pentru presa mondenă, dar nu numai. Fost lider mondial, câștigătoare a cinci trofee de Grand Slam, Sharapova s-a stabilit în Statele Unite ale Americii după ce s-a retras din tenis. Primul Grand Slam a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Citește și: Maria Sharapova, dezvăluire despre Novak Djokovici. Cum a reușit Nole să iasă la cină cu rusoaica: ”Am o poveste nebună cu el”

Rusoaica a renunțat la tenis în 2020, iar de atunci se ocupă pe afacerile pe care le are.

Față de perioadă în care era în atenția tuturor aproape săptămână de săptămână, la turneele de tenis, Maria Sharapova a renunțat la părul blond deschis.

Sharapova a fost prezentă inclusiv la show-ul Victoriei Beckham de la Săptămâna Modei de la Paris, iar cele două au apărut împreună într-o fotografie postată de rusoaică pe contul de Instagram.

Citește șiStarul care se gândește să se retragă din sport la 28 de ani. Alcoolul și petrecerile l-au dat peste cap: ”Am corpul unui bărbat de 57 de ani”

Maria Sharapova este cu totul alt om: ”Dacă ai veni la mine acasă, nici nu ai ști că am jucat tenis”

Frumoasa rusoaică, mama unui băiețel alături de logodnicul său Alexander Gilkes, născut în iunie 2022, a vorbit despre noua ei viață de după sport. Totul în cadrul unui podcast realizat de către Dax Shepard.

Fosta jucătoare de tenis, care a fost suspendată 15 luni pentru dopaj, nu mai vrea să audă zilnic de sportul-alb. De altfel, Sharapova și-a mobilat noua locuință astfel încât să nu mai păstreze nicio legătură cu tenisul.

”Dacă ai veni la mine acasă, nici nu ai ști că am jucat tenis. Este special, dar mergi mai departe foarte repede după ce termini cu tenisul. În ce alt sport la festivitatea de premiere este și echipa care pierde?

Persoana care pierde primește un trofeu pentru locul secund în timp ce zeci de mii de oameni te privesc în timp ce plângi, ești supărat și trist. În tenis, nu e medalie de argint”, a spus Sharapova.

Citește șiJucătoarea de tenis care apare în ipostaze senzuale în vacanţă. Imaginile cu sportiva fac înconjurul lumii. FOTO

Cine e Maria Sharapova

a început tenisul la 6 ani, când s-a mutat din Rusia în SUA, alături de tatăl ei. Mama sa nu a putut merge și ea timp de doi ani, din cauza problemelor cu viza. La acea vârstă, cea care i-a văzut potențialul a fost Martina Navratilova, care i-a recomandat să se antreneze în Statele Unite.

La 14 ani a jucat pentru prima dată la Indian Wells. A câștigat Wimbledon în 2004, când avea 17 ani, US Open în 2006, Australian Open în 2008 și Roland Garros în 2012 și 2014, ultimul dintre acestea chiar într-o finală cu Simona Halep.

În total, Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.

Sharapova a ajuns pentru prima dată lider WTA în august 2005, acolo unde a rămas timp de 21 de săptămâni.

CV Maria Sharapova

  • Nume: Maria Yuryevna Sharapova
  • Avere: 196 de milioane $ (anul 2023)
  • Vârsta: 36 de ani (născută pe 19 aprilie 1987)
  • Rezidență: Los Angeles, California, SUA
  • Stare civilă: necăsătorită (logodită cu Alexander Gilkes)
  • Surse de venit: câștiguri din tenis, publicitate, idei de afaceri, investiții
  • Câștig total din tenis: 38,777,962 $
  • Contracte de publicitate: Nike, Tiffany, Motorola, Tag Heuer, Land Rover și Porsche
  • Câștiguri din publicitate: 250 de milioane $.
Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele