10 iul. 2023 | 10:38

The Last of Us are deja o problemă pentru sezonul al doilea al serialului: ce decizie a luat HBO

ACTUALITATE
The Last of Us are deja o problemă pentru sezonul al doilea al serialului: ce decizie a luat HBO

Serialul de succes de la HBO, The Last of Us, are deja o problemă de poveste pentru sezonul al doilea și, posibil, pentru restul serialului.

Serialul de succes de la HBO, The Last of Us, care se bazează pe faimosul joc video cu același nume, are o problemă de poveste. The Last of Us s-a bucurat de un succes imediat la lansare, devenind unul dintre cele mai populare seriale de televiziune și spulberând tabuul din jurul adaptărilor jocurilor video în filme și seriale. Distribuția remarcabilă a seriei de succes și efectele vizuale de ultimă generație au făcut din acesta un serial de neratat și i-au oferit un potențial aproape nelimitat.

Sezonul 2 The Last Of Us ar putea termina povestea (dar HBO nu vrea)

Sezonul 2 The Last of Us este de așteptat să urmărească evenimentele din a doua parte a jocului video. Probabil că vor exista unele modificări și adăugiri notabile la poveste, dar având în vedere loialitatea impresionantă a sezonului unu a seriei, față de primul joc, schimbările sunt probabil atât minime, cât și bine gândite. Având în vedere succesul înregistrat de primul sezon al serialului, este posibil ca acesta să dureze mai mult de două sezoane, în ciuda faptului că există doar două jocuri, ceea ce creează o posibilă problemă pentru serie.

Serialul produs de HBO ar putea acoperi cu ușurință evenimentele celui de-al doilea joc în sezonul 2, dar având în vedere succesul său uriaș, mulțumită în mare parte dinamicii irezistibile dintre Ellie și Joel, HBO își va dori aproape sigur ca serialul să dureze mai mult de două sezoane. Acest lucru îi pune pe producători într-o poziție dificilă. Dacă serialul va continua după sezonul al doilea, aceștia vor trebui să folosească sezonul doi pentru a configura restul poveștii.

Cine știe, The Last of Us ar putea spune povestea jocului 3, înainte ca jocul să existe.