13 sept. 2023 | 07:55

The Crow se întoarce pe marile ecrane. Ce actor va prelua „greaua moșternire” a lui Brandon Lee

ACTUALITATE
The Crow se întoarce pe marile ecrane. Ce actor va prelua „greaua moșternire” a lui Brandon Lee

Reboot-ul Crow „îi va uimi pe oameni” și ar putea genera un univers comun, a sugerat producătorul Sam Pressman.

Bazat pe seria de benzi desenate a lui James O’Barr, filmul din 1994 l-a distribuit pe Brandon Lee în rolul lui Eric Draven, un muzician mort care este înviat de o un corb mistic și caută să se răzbune pe cei care l-au ucis atât pe el, cât și pe logodnica acestuia.

The Crow a fost un hit în cinematografe și a devenit un cult clasic, deși continuările nu au reușit să mențină succesul.

The Crow se reinventează în 2024

Mulți au fost cei care s-au chinuit să readucă la viață franciza, iar o nouă încercare se desfășura în 2024.

„The Crow a fost o parte centrală și integrantă a companiei noastre și sunt cu adevărat mândru de progresul și munca care a fost făcută.

Cred că filmul o să-i uimească pe oameni. Partenerii noștri doresc să abordeze totul într-un mod foarte 360, fie că este vorba de jocuri video, o serie animată sau un univers, dar are această moștenire cosmică care se poate extinde dincolo de o poveste singulară.

Suntem, în sfârșit, într-un punct în care putem explora cu adevărat alte căi, în sensul că nu este un film de studio, nu este un film Marvel, este un fel de film anti-Marvel”, a declarat Sam Pressman.

Reboot-ul The Crow a intrat pentru prima dată în dezvoltare în 2008 și, de-a lungul anilor, a experimentat un proces de producție complicat.

Bradley Cooper, Luke Evans, Jack Huston și Jason Momoa au fost, de-a lungul timpului, doriți pentru rolul lui Eric Draven.

Totuși, reboot-ul îl va avea pe Bill Skarsgård în rolul principal, în timp ce FKA Twigs joacă rolul logodnicei sale ucise, Shelly.

Isabella Wei joacă rolul unui nou personaj pe nume Zadie, în timp ce Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila și Jordan Bolger au fost repartizați în roluri secundare, despre care nu se știe mai nimic acum.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele