27 apr. 2023 | 18:25

Tesla Cybertruck, mai aproape de realitate: cum arată cel mai așteptat model electric

ACTUALITATE
Tesla Cybertruck, mai aproape de realitate: cum arată cel mai așteptat model electric

Pe măsură ce Tesla Cybertruck se apropie de mult așteptatul început de producție la sfârșitul acestui an, producătorul american de vehicule electrice pune tot mai multe prototipuri pe drumuri pentru a testa eventualele defecte și probleme.

Această ultimă observare, postată pe subreddit-ul r/teslamotors de către utilizatorul ajaysns, pare a fi un camion mai rafinat decât cele observate înainte, unii comentatori spunând că ar putea fi chiar puțin mai îmblânzit decât înainte.

În comparație cu fotografiile cu prototipuri mai vechi Cybertruck, cel mai recent lot de fotografii postat pe Reddit arată un camion cu panouri de caroserie care arată mult mai bine decât înainte, cu puține imperfecțiuni, așa cum a fost cazul majoritatea modelelor mai vechi.

Prototipul  care a fost surprins are, de asemenea, binecunoscutul ștergător de parbriz și oglinzi laterale triunghiulare. În plus, așa cum a fost cazul unor modele prezentate anterior, acest prototip nu are mânere de ușă.

În comentariile postării inițiale, unii oameni susțin că arată oarecum mai rotund decât înainte, mai ales în față, dar la o inspecție mai atentă, s-ar putea ca metalul mai strălucitor să ascundă forma reală a părții frontale.

cybertruck 2

Un model interesant

În același timp, există destul de mulți comentatori care nu sunt tocmai îndrăgostiți de aspectul Cybertruck-ului, unii mergând până la a spune că este de-a dreptul urât.

Roțile nu sunt acoperite cu capacele negre patentate care au împodobit conceptul original prezentat în 2019 și, în schimb, Tesla folosește roți de la raft în scopuri de dezvoltare, probabil pentru că sunt mai ieftine (cel puțin pentru moment) și ușor disponibile – la fel ca orice alt producător de automobile în timpul dezvoltării viitoarelor modele.

După cum s-a raportat anterior, Tesla are deja o linie de producție pilot la Texas Gigafactory pentru fabricarea catârilor de testare Cybertruck, cu un început proiectat în producție pentru comenzile clienților „mai târziu în acest an”.

Un eveniment special de livrare este, de asemenea, în lucru pentru al treilea trimestru al anului 2023, când CEO-ul Tesla, Elon Musk, va arăta, cel mai probabil, lumii primele unități Cybertruck terminate.

cybertruck 3