05 dec. 2023 | 09:30

SUA ar fi găsit cel puțin zece corpuri extraterestre în OZN-uri prăbușite: Declarația șocantă a fostului ofițer al serviciilor secrete

ACTUALITATE
SUA ar fi găsit cel puțin zece corpuri extraterestre în OZN-uri prăbușite: Declarația șocantă a fostului ofițer al serviciilor secrete

SUA ar fi găsit „cel puțin” zece corpuri extraterestre în OZN-uri prăbușite. Un informator militar spune că guvernul SUA a recuperat cel puțin zece cadavre extraterestre în urma prăbușirilor OZN-urilor.

Ce ascunde SUA despre OZN-uri

Vorbind la podcastul Joe Rogan Experience, David Charles Grusch a spus că numărul de accidente înregistrate a fost în „cifre duble” și că numărul de corpuri extraterestre recuperate a fost „mare, la fel ca în cazul recuperărilor”. Fost ofițer al serviciilor secrete din SUA, Grusch a uimit lumea la începutul acestui an, susținând că guvernul avea dovezi ale vehiculelor extraterestre „intacte și parțial intacte”.

Dezvăluirile au condus la o audiere specială a Congresului privind fenomenele neidentificate, la care au depus mărturie Grusch și alți doi martori. Sub jurământ, el și-a repetat afirmațiile, adăugând că oamenii au fost „răniți” în încercarea de a acoperi informațiile.

Vorbind cu gazda controversată Rogan, Grusch a petrecut mai mult de două ore și jumătate discutând afirmațiile și experiențele sale cu UAP. Întrebat câte „entități biologice” au fost găsite, el a spus „o varietate și avem un anumit număr de lucruri diferite”.

Cu toate acestea, el nu a putut confirma unde au avut loc accidentele. Grusch a precizat că el însuși nu a avut nicio interacțiune directă cu OZN-uri sau extratereștri, dar a vorbit cu zeci de surse, inclusiv cu un fost senator.

Vezi și: Se schimbă tot ce știam până acum despre univers: ce au descoperit astronomii are legătură cu viața extraterestră

Declarații șocante despre extratereștri

Când a fost întrebat ce ar putea și ce nu ar putea împărtăși în public, Grusch a spus: „Serviciile de informații străine urmăresc și nu este ca și cum aș fi aici să ajut Rusia și China să-și calibreze colecția de informații. Încerc doar să pun toate subiectele generale pentru o conversație publică, pentru a trage guvernul nostru la răspundere”.

Grusch și-a făcut publice afirmațiile pentru prima dată în iunie, declarând că guvernul deținea dovezi despre OZN-uri și le ținea secrete pentru public. Între sfârșitul anului 2021 și iulie 2022, el a fost conducător pentru analiza OZN, în cadrul unei agenții a Departamentului de Apărare al SUA și a declarat într-un interviu cu Debrief că informațiile despre vehicule au fost reținute ilegal de Congres.

Vezi și: De ce este aproape imposibil să întâlnim extratereștrii: Studiul care îți explică evoluția Universului