26 apr. 2023 | 10:55

VIDEO Star Trek: Resurgence devine realitate: când îl vei putea juca

ACTUALITATE
VIDEO Star Trek: Resurgence devine realitate: când îl vei putea juca

Dezvoltatorul de jocuri, Dramatic Labs, a stabilit o dată de lansare pentru 23 mai, pentru jocul narativ de aventură Star Trek: Resurgence.

Ce-i drept, acesta trebuia să apară în primăvara lui 2022, dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Titlul se lansează pentru PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S și PC prin Epic Games Store. Deci cam peste tot, în afară de Switch.

Te poți aștepta la un titlu care va acorda prioritate luării deciziilor grele în detrimentul acțiunii de tip whiz-bang. Star Trek, ca franciză, pare potrivită în special acestui stil de joc, având în vedere natura poveștilor.

Ce știm despre Star Trek: Resurgence

Star Trek: Resurgence este plasat la scurt timp după evenimentele din Star Trek: The Next Generation, înaintea evenimentelor din Star Trek: Picard, dar relativ concomitent cu evenimentele din Star Trek: Lower Decks. Practic, se umple o buclă mică și aparent necunoscută pentru trekkies.

Jocul prezintă două personaje principale cu care te poți juca, însă niciunul dintre acestea nu va fi familiar fanilor.

Cu toate acestea, Dramatic Labs a insinuat prezența personajelor clasice din universul Trek și a dezvăluit deja că vei avea parte de multe momente cu Spock.

Totuși, acesta nu este un Spock clasic, din filmele originale Star Trek, ci mai degrabă ambasadorul Spock, un pic mai în vârstă, așa cum îl vezi în cronologia The Next Generation.

Povestea implică oprirea unui război între două rase extraterestre.

Resurgence folosește motorul Unreal 5, care ar trebui să elimine o parte din neplăcerile din jurul jocurilor Telltale, mai vechi.

Există, de asemenea, o mulțime de alte motive pentru care ai vrea să joci Resurgence, așa că rămâne de văzut cum se va prezenta, efectiv, jocul, atunci când va fi lansat.

În orice caz, mai avem o lună până când vom afla dacă Star Trek: Resurgence va reuși să bifeze gloria începutul anilor 2000, așa cum a făcut-o Star Trek: Bridge Commander, spre exemplu.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele