27 sept. 2023 | 09:51

S-a fotografiat fără sutien, iar acum riscă să fie interzisă pe rețelele sociale. Fiica celui mai mare jucător de hochei, ședință foto fără inhibiții – GALERIE FOTO

SPORT
S-a fotografiat fără sutien, iar acum riscă să fie interzisă pe rețelele sociale. Fiica celui mai mare jucător de hochei, ședință foto fără inhibiții - GALERIE FOTO

Paulina Gretzky și-a lăsat fanii cu gura căscată cu ultima ședință foto, în care apare într-o rochie spectaculoasă, fără sutien. Jurnaliștii de la The Sun spun că fiica marelui jucător de hochei a riscat foarte mult pentru că oficialii rețelei sociale, unde au apărut imaginile, au fost tentați să-i blocheze contul.

Fiica lui Wayne Gretzky, ședință foto spectaculoasă

Paulina Gretzky are peste un milion de urmăritori pe Instagram și își răsfață de multe ori fanii cu ședințe foto spectaculoase. Așa s-a întâmplat și acum când a îmbrăcat o rochie „cu spatele gol”, iar jurnaliștii de la The Sun au remarcat faptul că „a uitat” să-și pună sutien. Britanicii au scris că voluptoasa blondă a riscat foarte mult pentru că Intagram a blocat mai multe conturi și pentru imagini mai puțin „periculoase”.

Fiica lui Wayne Gretzky

Fotografiile sunt pentru Paulina Gretzky un mare hobby pentru că de publicitate nu are nevoie, fiind înconjurată de bărbați celebri. Soțul ei este celebrul jucător de golf Dustin Johnson, iar tatăl său este legendarul jucător de hochei pe gheață Wayne Gretzky.

Și Paulina este o vedetă, după ce a jucat în mai multe filme și a apărut chiar și în „Grown Ups 2”. Și nu duce lipsă de oferte, pentru că are doar 34 de ani și arată spectaculos deși este mama a doi copii: Tatum (în vârstă de 8 ani) și pe River (în vârstă de 5 ani).

Paulina Gretzky s-a măritat anul acesta cu jucătorul de golf Dustin Johnson, după o relație de zece ani. Nunta a fost foarte frumoasă, dar cel mai mult s-a vorbit despre petrecerea „burlăcițelor”, organizată pe insula St. Barts. „Pentru mine, golful a fost mereu cel mai important, dar acum, pe locul 1 sunt Paulina și copiii”, a declarat Dustin Johnson potrivit informațiilor oferite de people.com.

Paulina Gretzky este fiica lui Wayne Gretzky

Wayne Gretzky este considerat cel mai mare jucător de hochei din istorie. Canadianul are 60 de ani și s-a retras în anul 1999, după ce a marcat 894 de goluri în campionatul profesionist de Statele Unite ale Americii, celebrul NHL.

El a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Indianapolis Racers, Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, St. Louis Blues, New York Rangers, timp în care a câștigat campionatul nord-american, Cupa Stanley, în sezoanele 1983-84, 1984-85, 1986-87 și 1987-88.

Recordurile lui Wayne Gretzky

– Cele mai multe puncte marcate într-un singur sezon regulat din NHL. În sezonul 1985-1986, el a înregistrat în total 215 puncte, cu 52 de goluri și 163 de pase de gol.

– Este liderul all-time în NHL la puncte marcate. A acumulat un total de 2.857 de puncte, cu 894 de goluri și 1.963 de pase de gol.
– La vârsta de doar 22 de ani, Gretzky a devenit cel mai tânăr căpitan din istoria NHL
– A câștigat premiul Hart Trophy, acordat celui mai valoros jucător din NHL, de nouă ori consecutiv între 1980 și 1989.
– Gretzky deține recordul pentru cele mai multe jocuri consecutive cu cel puțin un punct în NHL, cu 51 de astfel de jocuri în sezonul 1983-1984.

Sursa Foto: Instagram