27 sept. 2023 | 09:07

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al-Tai. Urmează meciul cu Cristiano Ronaldo – VIDEO

SPORT
Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al-Tai. Urmează meciul cu Cristiano Ronaldo - VIDEO

Laurențiu Reghecampf a debutat marți seară pe banca lui Al-Tai, dar echipa lui a fost învinsă în „Cupa Regelui” de o formație din Liga a doua din Arabia Saudită. Unul dintre goluri a fost marcat chiar de un jucător care a evoluat în SuperLiga României și pe care Gigi Becali și-a dorit foarte tare să-l transfere la FCSB.

Laurențiu Reghecampf, învins în primul meci pe banca lui Al-Tai

Laurențiu Reghecampf are viață grea în Arabia Saudită încă de la primul meci. Echipa tehnicianului român a fost eliminată din șaisprezecimile Cupei Regelui de o formație din liga a doua, iar fanii au început deja să murmure, amintind că șeicii au decis să-l dea afară pe Kresimir Rezic, antrenorul care a dus echipa pe locul nouă. De altfel croatul a fost greu înduplecat să plece și a cerut două milioane de euro. Până la urmă a semnat rezilierea contractului, dar după ce a primit despăgubiri consistente.

Al-Tai a pierdut cu 2-0 partida cu Al-Faysaly. Primul gol a fost marcat de Arnold Garita, fotbalistul care a ajuns în Arabia Saudită, după ce s-a despărțit în vară de FC Argeș. Ar fi putut să ajungă la FCSB, dar a refuzat oferta lui Gigi Becali. Reușita care a stabilit scorul final a fost semnată în minutul 87 de Joy-Lance Mickels.

La Al-Tai, Marko Dugandzic a fost titular, în timp ce Andrei Cordea nu s-a aflat în lot. Pentru Reghecampf urmează un meci șoc în care va înfrunta Al Nassr, formația unde joacă vedetele Cristiano Ronaldo, Sadio Mane sau Marcelo Brozovic.

Laurențiu Reghecampf, însoțit în Arabia Saudită de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf nu a avut doar problema cu Kresimir Rezic, din cauza căruia prezentarea românului a fost amânată două zile, ci a avut emoții și pentru că s-a zvonit că iubita lui și fiul lor nu au voie să meargă în Arabia Saudită.

„Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudita. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam (n.r. – copilul lor) pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.ro.

Antrenorul român are un băiat cu actuala iubită și se pregătește să devină din nou tată, Corina fiind din nou însărcinată. Laurențiu Reghecampf a ajuns în Arabia Saudită, după ce s-a despărțit de CS Universitatea Craiova, formație pe care a condus-o doar în primele șapte etape din campionat. Arabii i-au achitat clauza de reziliere de 300.000 de euro, iar Mihai Rotaru este nevoit să caute acum un nou antrenor.