23 oct. 2023 | 23:21

Florin Talpan îi face în necaz lui Gigi Becali după decizia Curții de Apel. Câți bani spune că a cheltuit din buzunarul său pentru proces

SPORT
Florin Talpan îi face în necaz lui Gigi Becali după decizia Curții de Apel. Câți bani  spune că a cheltuit din buzunarul său pentru proces

Florin Talpan a făcut primele declarații după ce Curtea de Apel a dat verdictul în privința palmaresului disputat de FCSB și CSA Steaua. El se laudă că l-a învins pe Gigi Becali de unul singur. Ce spune juristul echipei din Ghencea despre decizia instanței.

Reacția lui Florin Talpan

Florin Talpan i-a dat lovitura de grație lui Gigi Becali în rățzboiul pentru palmaresul dintre CSA Steaua și FCSB. Acesta a începit procesul cu echipa latifundiarului din Pipera pentru palmares în anul 2008. Acum, magistrații de la Curtea de Apel București au dat decizia, dar nu este definitivă.

Astfel, CSA Steaua rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998. Intervalul 1998-2003, cel pe care ”militarii” doreau să îl obțină, nu a fost atribuit numănui. Nu aparține nici celor de la CSA, nici celor de la FCSB.

Florin Talpan a reacționat după publicarea deciziei Curții de Apel și a spus că a dus de unul singur lupta împotriva FCSB-ului și că a cheltuit bani din propriul buzunar în tot acest demers, mai exact, suma de 15.790 lei.

”VICTORIE!!!!!!!!!!!! Un alt dosar câștigat de mine în lupta cu FCSB!

Mulțumesc tuturor jurnaliștilor care m-au intrebat de soluție și care au preluat corect hotărârea! În privința succesului meu din acest dosar, acesta este rezultatul muncii mele, emoțiilor și nopților nedormite pentru studiu și pentru formularea de apărări, timp în care mi-am neglijat viața personală.

Timp în care în loc să fiu apreciat, am fost jignit, hulit, mi s-a pus pumnul în gură și am fost sancționat pe nedrept! Și nu doar atât! Am dat mulți bani în avans pentru dosarele împotriva FCSB și nu doar o dată! Mai mult, am fost și pedepsit, sancționat, fiindu-mi luat sporul pentru lucrări de excepție de 50%, bani din salariu, fapt neacceptabil”, a scris Florin Talpan pe pegina de Facebook.

Cere intervenția lui Marcel Ciolacu

Florin Talpan i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să intervină pentru a primi înapoi sporul de 50%, despre care spune că i-a fost luat abuziv, așa cum a procedat în cazul lui Gigi Becali, atunc când a trimis Corpul de Control la CSA Steaua,

Citește și: Reacția lui Gigi Becali după verdictul în privința trofeelor câștigate de Steaua și FCSB: ”A răsărit din cer palmaresul?”

Dacă tot vorbim de performanță, aștept de urgență ca primul ministru să intervină așa cum a intervenit și pentru Becali și să-mi acorde sporul de 50%, luat abuziv de Secretarul de Stat Bachide. Dacă tot se vorbește de performanță, eu sunt cel mai performant cu cele mai mari realizări din club!”, a mai scris Florin Talpan.

Avocatul FCSB, uimit de verdictul Curții de Apel

Virgil Boglea, unul dintre avocații FCSB-ului, a recunoascut că decizia nu este una în favoarea echipei lui Gigi Becali și afirmă că s-a creat un nou palmares, între 2003 și 2017.

În această perioadă, în primul eșalon evolua formația latifundiarului din Pipera, dar sub denumirea de ”Steaua”. În 2017, Gigi Becali a schimbat numele în FCSB.

Citește și: Gigi Becali îl „terorizează” pe Florin Talpan cu mesajele. „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute”

”Aștept motivarea Curții de Apel. Sincer, nu înțeleg cum s-a creat un nou palmares, din 2003 până în 2017, dacă nu au fost continuatori”, a spus Virgil Boglea, potrivit GSP.ro.

Conflictul pentru siglă, marcă şi palmares dintre Gigi Becali şi CSA Steaua datează din 2014, când echipa din SuperLiga a pierdut dreptul de a folosi sigla şi numele “Steaua”.

36.826.310 de euro despăgubiri solicită CSA de la Gigi Becali pentru folosirea frauduloasă a mărcii “Steaua”.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele