30 aug. 2023 | 15:55

Filmul care te consolează pentru întârzierea lansării Dune 2. The Creator ar putea fi un mare succes

ACTUALITATE
Filmul care te consolează pentru întârzierea lansării Dune 2. The Creator ar putea fi un mare succes

Întârzierea sequelului Dune, al lui Denis Villeneuve, este dezamăgitoare pentru mulți, dar există deja un înlocuitor perfect, iar acesta este The Creator.

Dune 2 era, ce-i drept, așteptat să fie unul dintre cele mai bune blockbustere ale anului și, de asemenea, un potențial candidat la premiile Oscar, din 2024.

După ce data lansării primului film a fost amânată din cauza COVID-19, îngrijorarea cu privire la păstrarea datei de lansare a continuării a început să se intensifice din cauza diferitelor greve care au loc la Hollywood, în acest moment.

Întârzierea datei de lansare a lui Dune 2 a fost anunțată oficial în august 2023, cu aproximativ trei luni înainte ca acesta să fie lansat în cinematografe, conform datei inițiale.

Întrucât scenariștii și actorii sunt încă în grevă, Warner Bros. a ales să amâne filmul până în 2024, astfel încât să poată face o campanie de marketing cumsecuvine.

Înlocuitorul Dune 2 are șanse să fie exact ceea ce trebuie

The Creator ar putea să fie beneficiarul direct al amânării lui Dune 2.

Cu John David Washington în rolul principal, The Creator este un nou film SF regizat de Gareth Edwards, responsabil, în egală măsură, pentru Godzilla și Rogue One: A Star Wars Story.

Pelicula spune o poveste axată pe ascensiunea AI și pe un război în desfășurare între umanitate și stăpânii roboților, ceea ce, trebuie să recunoaștem, este un subiect destul de fierbinte în zilele noastre.

Deși Dune 2 și The Creator nu sunt exact același tip de filme SF și se concentrează pe premise diferite, capacitatea celui din urmă de a umple golul există cu vârf și îndesat.

Toate materialele de marketing pentru The Creator au indicat că acesta este un blockbuster atât de acțiune, cât și plăcut din punct de vedere vizual.

Din fericire, pentru toți cei care simțeau nevoia să fie consolați cu un film bun, The Creator va fi lansat în cinematografe pe 29 septembrie 2023.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele