06 oct. 2023 | 11:03

Cum și-a schimbat Teodora Stoica viața după boala gravă cu care s-a luptat. Cinci obiceiuri pe care le respectă în fiecare zi VIDEO

SPORT
Cum și-a schimbat Teodora Stoica viața după boala gravă cu care s-a luptat. Cinci obiceiuri pe care le respectă în fiecare zi VIDEO

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, s-a luptat cu o boală cumplită care i-a schimbat radical viața. Ea a dezvăluit pe rețelele sociale care sunt cele cinci obiceiuri pe care le respectă în fiecare zi. Iată care sunt acestea.

Obiceiurile care i-au schimbat viața Teodorei Stoica

Teodora Stoica a trecut prin clipe cumplite. Avea doar 25 de ani când a aflat că are metastaze la plămâni și la coloană. A descoperit întâmplător, iar medicii au fost șocați când i-au văzut rezultatele testelor. Ea a fost operată și a urmat un tratament agresiv, iar acum se simte foarte bine.

După ce a depășit acel moment de cumpănă, Teodora Stoica (29 ani) și-a schimbat radical stilul de viață. S-a apucat de sport și are o dietă specială. Într-un scurt videoclip, fiica lui MM le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale care sunt cele cinci obiceiuri din viața sa pe care le respectă în fiecare zi.

Exerciții de respirație (chiar și cinci minute, după ce mă trezesc, îmi schimbă starea total).

Journaling (mă ajută să îmi fac ordine în gânduri atunci când e haos. Scriu zilnic seara trei lucruri pentru care sunt recunoscătoare).

Dușurile reci (stimulează oxigenarea creierului, îmi întăresc sistemul imunitar, dorm mai bine și mă scot din zona de confort).

Fără ecrane o oră înainte de culacare / niciun ecran în dormitor (creierul nu mai seretă melatonină, adorm greu, nu mă odihnesc cum trebuie dacă văd lumină albastră).

Mișcare zilnică (corpul eliberează endorfine, ajută la reducerea stresului, nu există să am un mood prost nici după o simplă plimbare)”, a transmis Teodora Stoica.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teodora Stoica (@teodorastoica)

Ce dietă are Teodora Stoica

Pe lângă toate acestea, Teodora Stoica a adoptat și o dietă sănătoasă. Ea a spus că a renunțat complet la prăjeli și fast-food, iar carne și lactate consumă din surse cât mai bio.

”Eu mănânc carne și brânză, dar să știu că sunt din surse sigure. Adică să știu că puiul este de țară, că vita e grass fed, adică să știu sigur că vaca aia a mâncat doar iarbă și că nu are antibiotice în ea.

Acum nu pot să știu sigur, dar din acest motiv m-am orientat către supermarketuri bio și fac ce pot”, a spus fiica lui MM Stoica.

Citește și: Fiica lui Mihai Stoica a vorbit prima oară despre boala înfiorătoare cu care a luptat. Care a fost verdictul medicilor și ce au spus tatăl ei și Gigi Becali – VIDEO

De asemenea, mănâncă o singură dată pe săptămână carne si, atunci, doar o bucățică. Tânăra a renunțat de tot și la zahăr, dar și la făina albă, dar consumă fructe.

Mănânc carne o dată pe săptămână. Mănânc cam patru ouă pe săptămână, pentru că făcând sport am nevoie de proteină. La zahăr am renunțat complet. Mănânc fructe, dar nu mănânc dulciuri. Nu zahăr, nu gluten.

Mama îmi face pâinea de hrișcă și arată dubios, dar e destul de bună, merge. Nu mănânc nimic din făină albă. Nu mănânc nici carbohidrați simpli, de exemplu mănânc hrișcă, ovăz și cam atât cred. Totul să fie cât mai puțin gătit, cât mai crud dacă se poate”, a adăugat Teodora.

Lucrează pentru Gigi Becali

Teodora Stoica a terminat Facultatea de Drept şi ocupă un loc important în clubul patronat de Gigi Becali. Fata lui MM Stoica a mărturisit că se ocupă de partea de social media a echipei FCSB, adică tot ce ține de Instagram, Facebook și alte rețele și are un salariu lunar de 4.000 de euro.

Citește și: Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru. Cum a fost surprinsă fiica lui Meme

Tânăra a mai mărturisit că are o relație foarte bună cu Gigi Becali, despre care a spune că a ajutat- o în perioada în care s-a confruntat cu problemele de sănătate. d=După ce a aflat de boala ei, latifundiarul din Pipera a sfătuit-o să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele