30 aug. 2023 | 15:12

Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru. Cum a fost surprinsă fiica lui Meme

Monden
Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru. Cum a fost surprinsă fiica lui Meme

Teodora Stoica, fiica președintelui Consiliului de Administrație de la FCSB, a trecut printr-o perioadă cumplită, atunci când s-a luptat cu o boală gravă. Dar s-a vindecat și acum se bucură din plin de viață. Ea a fost surprinsă în compania unui bărbat celebru, pe litoral. Iată cum au fost văzuți cei doi.

Cu cine se iubește fiica lui Meme Stoica

Teodora Stoica avea doar 25 de ani când a aflat că are metastaze la plămâni și la coloană. A descoperitt întâmplător, iar medicii au fost șocați când i-au văzut rezultatele testelor. După ce doctorii au operat-o, a urmat un tratament agresiv, dar a reușit să se vindece. Acum, fiica lui Meme Stoica trăiește din plin viața.

”Memelușa” a fost prezentă în weekend pe litoral, la festivalul ”Nostalgia”, dar nu singură. Ea a fost surprinsă în compania unui celebru vlogger de la noi, intrat și în lumea cinematografiei. Cei doi s-au apropiat, au dansat, au socializat, iar, la un moment dat, s-au sărutat. Cel cu care fiica lui Mihai Stoica formează un cuplu este cunoscutul BRomania, cel care cu puțin timp în urmă a pus punct unei relații pe care o avea de un an. După festival, cei doi au plecat ținându-se de mână, scrie Cancan.

Teodora Stoica lucrează la FCSB

Fiica lui Meme Stoica a terminat Facultatea de Drept și are un job în cadrul clubului patronat de Gigi Becali. Ea se ocupă de partea de social media a vicecampioanei României, adică tot ce ține de Instagram, Facebook și alte rețele.

”Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă”, a spus Teodora Stoica.

După problema gravă de sănătate cu care s-a confruntat, Teodora Stoica, în vârstă de 29 de ani, și-a schimbat drastic stilul de viață. A adoptat un regim echilibrat, dar face și mult sport, fiind unul dintre sportivii din lotul național de înot în ape înghețate. Însă, nici acum nu știe cum a părut această problemă, în condițiile în care în familie ei nu există un istoric în acest sens.

”În momentul în care a examinat proba, medicul a spus: „Cum se poate așa ceva, la o persoană atât de tânără?”. Aveam 25 de ani și era foarte avansat. Când îți pui întrebarea dacă mori este destul de rău! Nu am murit și mi-am reparat și relația cu tata, că înainte nu ne înțelegeam atât de bine”, a povestit  Teodora, în urmă cu o lună.

Teodora Stoica a trăit o poveste de iubire cu Dan Petrache, fiul omului de afaceri Adrian Petrache. Aceștia s-au despărțit în 2018, după doi ani de relație.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Vine iarna! Veste buversantă de la meteorologi
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Adrian Alexandrov a luat decizia. Anunț despre relația cu Elena Udrea
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro