02 oct. 2023 | 13:35

Cum a reacționat soția lui Lionel Messi când l-a văzut pe David Beckham. Gestul este viral VIDEO

SPORT
Cum a reacționat soția lui Lionel Messi când l-a văzut pe David Beckham. Gestul este viral VIDEO

Accidentat, Lionel Messi a văzut duelul cu New York City din loja VIP, alături de soția sa Antonela. Aceasta a avut o reacție inedită când l-a văzut pe David Beckham, iar gestul a devenit viral.

Gestul făcut de soția lui Lionel Messi când l-a văzut pe David Beckham

Inter Miami a egalat în finalul meciului pe New York City, scor 1-1, iar după acest derby formația lui Lionel Messi a păstrat șansele de a juca în play-off. Starul argentinian a văzut meciul din tribune, alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, și de cei trei băieți ai lor, Thiago, Mateo și Ciro.

Fotbalistul argentinian s-a întâlnit și cu David Beckham, unul dintre acționarii clubului, dar și cu Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid. Dar soția lui Leo Messi, Antonela a atras toate privirile cu reacție virală pe care a avut-o atunci când l-a văzut pe starul englez. Ea a zâmbit și apoi l-a îmbrățișat afectuos.

Jurnaliștii de la AS au titrat „Gestul viral făcut de Antonela către prietena ei când îl vede pe David Beckham”.

Cum a reacționat soția lui Lionel Messi când l-a văzut pe David Beckham. Gestul este viral VIDEO

Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi. Sursa foto: X

Lionel Messi ar putea rata finalul de sezon

Lionel Messi (36 de ani) s-a accidentat în meciul dintre naționala Argentinei și Ecuador, scor 1-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Argentinianul a ratat ultimele două partide ale lui Inter Miami.

Accidentarea lui Messi pare să fie mai gravă decât părea inițial și ar putea să lipsească până la finalul acestui sezon. El a început meciul contra lui Toronto ca titular, dar a cerut să fie schimbat după doar 37 de minute din cauza problemelor medicale.

Citește și: Antonela Roccuzzo, acuzată că profită de numele lui Leo Messi. Ce a spus o altă soție de fotbalist despre partenera starului argentinian

O sursă indică faptul că Lionel Messi a suferit o ruptură musculară de doi centimetri, care a fost confirmată de RMN. Astfel că probabil nu va mai putea juca în acest sezon”, a scris jurnalistul Caden DeLisa pe platforma X.

Gestul făcut de Lionel Messi pentru Selena Gomez

Cântăreața Selena Gomez a fost, în urmă cu o lună, la un meci al lui Inter Miami și a făcut spectacol în tribună. A avut o reacție virală la o ratare a lui Lionel Messi din careu.

Pentru a-i mulțumi că pentru că l-a susținut din tribună, starul argentinian a decis să facă o donație consistentă către Rare Impact, fundația caritabilă a cântăreței.

Citește și: Lionel Messi, amenințat în stil mafiot, în orașul natal. Poliția a găsit 14 gloanțe lângă magazinul care aparține familiei soției fotbalistului – GALERIE FOTO

Jucătorul a oferit un tricou cu autograf pentru a fi scos la licitație. Gala caritabilă va avea loc pe 4 octombrie, iar argentinianul va participa la eveniment, conform sursei menționate.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele