28 sept. 2023 | 21:57

Are contract de peste zece milioane de euro cu o celebră casă de modă. Dar e considerat ”cel mai prost îmbrăcat jucător”

SPORT
Are contract de peste zece milioane de euro cu o celebră casă de modă. Dar e considerat ”cel mai prost îmbrăcat jucător”

Este una dintre vedetele lui Manchester City și are contract de peste zece milioane de euro cu o celebră casă de modă, dar asta nu înseamnă că impresionează cu stilul vestimentar. Din contră, în vestiar este considerat ”cel mai prost îmbrăcat jucător”. Iată despre cine este vorba.

Primul fotbalist care are contract cu renumita casă de modă

A fost numit fotbalistul ”cel mai prost îmbrăcat” de la Manchester City, deși mijlocașul cu 32 de meciuri pentru Anglia se consideră un creator de tendințe în lumea modei. Unul dintre colegii săi susține că acesta nu știe deloc să se îmbrace.

Este vorba despre Jack Grealish (28 de ani), care are un contract în valoare de zece milioane de lire sterline, adică în jur de 11,5 milioane de euro. cu renumita casă de modă Gucci, fiind recunoscut pentru vestimentația sa și accesoriile de lux cu care se afișează mereu. El este primul fotbalist care semnează un contract cu această compania.

Are contract de peste zece milioane de euro cu o celebră casă de modă. Dar e considerat ”cel mai prost îmbrăcat jucător”

Jack Grealish joacă la Manchester City.

Însă colegul său, Rodri, este de părere că mijlocașul nu impresionează cu ținutele sale. Acesta a fost întrebat, în timpul unui interviu, cine este cel mai prost îmbrăcat fotbalist de la campioana Angliei.

”Se spune că sunt eu, dar nu sunt de acord. Cred că este Jack”, a răspuns spaniolul.

Grealish a postat clipul pe pagina sa de Instagram, alături de un emoji cu o față șocată. Când englezului i-a fost adresată aceeași întrebare, în luna mai, el a răspumns: ”Rodri. El este groaznic. Îngrozitor.”

Citește și: Care sunt cele mai căutate tricouri din lume. Ce echipă se află pe primul loc în top

Jack Grealish, contract de peste zece milioane de euro cu Puma

Contractul cu casa de modă Gucci nu este singurul semnat de Jack Grealish. El mai are o înțelegere în valoare de peste zece milioane de euro cu firma de echipament sportiv Puma, valabilă până în 2028. În plus, vedeta lui Pep Guardiola și-a mai rotnjit veniturile cu o sumă consitentă pentru o colaborare cu BoohooMAN, o altă firmă de îmbrăcăminte.

”Unul dintre motivele pentru care firmele stau la coadă pentru a încerca să lucreze cu Grealish este că el, încă, nu realizează că este mai mult decât un sportiv de elită, el este de fapt un brand global”, a spus Andy Barr, expert în marketingul mărcii, potrivit The Sun.

Cel mai scump fotbalist din istoria Marii Britanii

Jack Grealish, care câștigă 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester City, a devenit pe 5 august 2021 cel mai scump fotbalist englez din istoria Marii Britanii după transferul de la Aston Villa. O afacere de 117,5 milioane de lire sterline.

Citește și: Un jucător important de la Manchester City riscă să ajungă doi ani la închisoare. Kyle Walker s-a dezbrăcat în public și a pipăit o femeie – VIDEO

Acesta are al patrulea salariu dintre jucătorii lui Manchester City, cu 15.5 milioane de euro pe an, după Kevin De Bruyne, Raheem Sterling și John Stones.

Mijlocașul a jucat șase meciuri pentru Manchester City în acest sezon și nu a marcat niciun gol. Cota de piață a acestuia este de 75 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele