Vrei să lucrezi pentru Donald Trump: ce caută în România, pe ce salarii

Vrei să lucrezi pentru Donald Trump: ce caută în România, pe ce salarii

Dacă ești în căutarea unui job, s-ar putea să fi ajuns fix unde trebuie. Fostul lider de la Casa Albă, Donald Trump, e în căutare de angajați, chiar în România. Nu ai nevoie de pregătire profesională prea înaltă pentru a obține cel puțin unul dintre joburile pentru care se caută forță de muncă, așa că ele se adresează tuturor celor care ar fi interesați să lucreze pentru una dintre companiile magnatului.

Mai exact, este vorba despre Trump Hotels Doonbeg, hotelul din Irlanda al miliardarului.

Pentru acesta, Donald Trump este în căutare de bucătari și cameriste în România.

Loc de muncă de cinci stele

Unitatea lui Trump este clasificată ca având cinci stele, deci condițiile de lucru vor fi dintre cele mai bune. În acest moment, pentru hotel lucrează un număr impresionant de 300 de angajați, unitatea de cazare având 218 camere ce pornesc de la 280-300 euro pe noapte.

Cei interesați de un astfel de job trebuie să știe că salariile anuale se situează în jurul valorilor de 25.000 – 30.000 euro.

Cel mai probabil, oamenii care vor să lucreze pentru Donald Trump o fac încurajați de ideea că au foarte mari șanse de a se dezvolta în carieră, miliardarul având business-uri diverse, ce oferă o astfel de perspectivă angajaților valoroși.

Conform celui mai recent studiu realizat de cei de la Forbes, în septembrie 2021, averea netă a fostului lider de la Casa Albă ajunge la 2,5 miliarde de dolari. Conform analiștilor, el nu este atât de bogat pe cât pretinde a fi, dar nici atât de sărac pe cât spun criticii lui.

De asemenea, unde sunt bani mulți, sunt și datorii, iar fostul președinte al Statelor Unite ale Americii nu face rabat de la această regulă nescrisă de business. Datele Forbes arată că datoriile afacerilor miliardarului se ridică la suma de 1,3 miliarde de dolari, cu 200 de milioane de dolari mai mari față de nivelul înregistrat când a părăsit Casa Albă.

„Banii nu au fost niciodată o mare motivație pentru mine … Adevărata emoție este jocul”, susține miliardarul.

 

Citește și: