Trucul secret care te ajută să nu pierzi niciodată la „X si 0”. E prea simplu! VIDEO

Trucul secret care te ajută să nu pierzi niciodată la „X si 0”. E prea simplu! VIDEO
Cum să câștigi simplu și rapid la x și o

Unul din jocurile preferate în copilărie era de departe X și 0. Acesta devenea totuși o provocare atunci când jucam cu cineva priceput. Află că există un truc secret care te ajută să ieși mereu învingător! Cu siguranță nu mulți s-au gândit la varianta aceasta extrem de simplă. Ți-ai fi dorit fi aflat de el în copilărie! Dacă știi să aplici foarte bine opțiunea de mai jos, atunci nu ai cum să pierzi la asta.

Cum să nu pierzi niciodată la „X si 0”: truc simplu

Există trucuri speciale pentru fiecare joc al copilăriei. Mulți dintre cei mai mari cu care probabil jucai știau deja cum să meargă la sigur și să te înfrângă.

Vestea proastă în opțiunea de mai jos este că dacă și adversarul tău știe regulile, atunci nu mai poți câștiga. Dacă ambii stăpâniți jocul, întotdeauna se va termina la egalitate.

Cel care câștigă o face pe greșeala celuilalt. Realitatea este că mulți joacă după logica lor, nu strategic. Majoritatea oamenilor doar acționează la mișcările oponentului în încercarea de a-l bloca rapid.

Care e prima mișcare corectă?

Un jucător bun știe mișcările de început și este conștient că cel care începe jocul are șansele cele mai mari de victorie. Acest lucru se petrece pentru că ar avea o mutare falsă (prima), care îl îndrumă spre strategia celuilalt, lăsându-i loc să acționeze.

Primul pas este să încerci să plasezi tu primul semn. Este necesar să pui X sau O în mijloc sau unul din cele 4 colțuri. Indiferent de mutările viitoare, acesta te va ajuta poziționat acolo.

Adversarul tău își va alege unul dintre colțuri dacă începi în centru, iar următoarea mișcare este să pui semnul tău în colțul opus. Dacă adversarul începe primul jocul și își alege un colț, fii sigur să te grăbești să marchezi centrul.

Strategia e pe primul loc

Dacă alege el centrul, alege tu orice colț. După această mișcare, asigură-te că ai 2 variante prin care să îți construiești linia de 3. Adversarul poate bloca doar una, astfel că victoria este pentru tine cu cealaltă linie. ,,X și 0” este un joc al strategiei rapide, dar mai ales un joc în care să îți simți adversarul și logica sa.

Viteza cu care acționezi te va ajuta în cele din urmă să ajungi câștigător. Printre jocurile știute de toți adulții de acum se mai numără și: șotronul, ascunselea, baba-oarba, prinselea, telefonul fără fir sau iubitele provocări cu cărți de joc. Multe din cele din ultima categorie aveau diverse surprize, adversarii jucând în pereche sau cu o carte ascunsă.

Urmăriți Playtech.ro și pe