26 iul. 2022 | 12:55

VIDEO Veste bună pentru toți fanii The Orville: ce anunț a făcut Seth MacFarlane, de curând

ACTUALITATE
VIDEO Veste bună pentru toți fanii The Orville: ce anunț a făcut Seth MacFarlane, de curând

După o întârziere de aproape trei ani, sezonul 3 din The Orville este acum pe val, fiind lansat, în sfârșit, luna trecută.

În mod evident, s-a dovedit că așteptarea a meritat din plin, de vreme ce se poate spune că acest sezon este, de departe, cel mai bun din cele trei. Cu toate că și-a păstrat spiritul „de glumă”, The Orville pare să se fi maturizat, tinzând să se apropie din ce în ce mai mult de Star Trek: Next Generation. De altfel, dacă ne amintim bine, chiar și TNG a avut parte de câteva episoade care ar putea intra lejer în categoria „comedie”.

Se pare că atât de bun este cel mai recent sezon din The Orville, încât a atras atenția unor giganți din industria streamingului.

The Orville se mută în „casă nouă”

Recent, creatorul Seth MacFarlane ne-a dat nouă, tuturor, o veste excelentă. Se pare că primele trei sezoane ale serialului vor fi difuzate și pe Disney+.

Serialul s-a dovedit a fi relativ popular chiar și în rândul criticilor, însă a trecut de la Fox, la Hulu, după două sezoane, ceea ce a amețit un pic audiența. Cu peste 85 de milioane de abonați la nivel internațional, Disney+ va extinde considerabil baza de fani a serialului.

„Sunt încântat să duc toate cele trei sezoane din The Orville la Disney+”, a spus MacFarlane. „Crearea acestui serial a fost una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe ale carierei mele și sunt extrem de recunoscător celor de la Disney pentru că ne-au oferit oportunitatea de a ne extinde comunitatea Orville și mai mult. Abia aștept ca noi spectatori să experimenteze această serie”, a completat el.

Cu toate că al treilea sezon merge „brici”, încă nu există confirmare pentru un al patrulea. Totuși, putem presupune că acest lucru se va întâmpla.

Ultimele două episoade ale sezonului 3 vor fi difuzate pe 28 iulie și 4 august, iar toate cele trei sezoane vor ajunge la Disney+ pe 10 august.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele