Pokemon Unite a fost lansat și pentru iOS și Android: de ce ai vrea să-l joci

Pokemon Unite a fost lansat și pentru iOS și Android: de ce ai vrea să-l joci

După cum a fost promis, Pokemon Unite a ajuns și pe dispozitivele iOS și Android.

Jocul celor de la Tencent a fost lansat pe Switch în timpul verii, dar versiunea mobilă a jocului a rămas în urmă cu câteva luni. Acum, Pokemon Unite este disponibil și pe platformele mobile, mai mult, au fost pregătite și câteva bonusuri pentru această lansare mobilă.

Înainte să îți faci griji cu privire la revendicarea acestor cadouri gratuite, în primul rând, o să vrei să conectezi versiunea mobilă la contul tău Nintendo dacă l-ai jucat pe Switch. Acest lucru va însemnă că o să poți face progrese pe același cont, indiferent de platformă.

„Pokemoni din întreaga lume, uniți-vă!”

După ce te-ai conectat, tot ce trebuie să faci este să dai click pe avatar-ul din colțul din stânga sus, selectezi „Evenimente”, apoi accesezi „Campanie de preînregistrare”. Acolo, te așteaptă un total de 2.000 de bilete Aeos, licența Unite pentru Pikachu și Pikachu Holowear. Dacă ai deja Pikachu’s Unite, atunci o să primești 6.000 de monede Aeos.

Utilizatorii de dispozitive mobile au, de asemenea, posibilitatea de a obține licența Unite Zeraora gratuit. Dacă urmăreai Pokemon Unite în jurul lansării jocului pe Switch, atunci vei ști că utilizatorii Switch au primit gratuit Licența Zeraora Unite ca parte a unei promoții de lansare. Din păcate, pe mobil, nu este atât de ușor, deoarece va trebui să câștigi 32 de bătălii înainte de a primi Licența Unite a Zeraora.

Aceasta este, de fapt, o misiune care acordă 100 de bilete Aeos pentru 2 victorii, 450 de monede Aeos pentru 8 victorii și 50 de „enhancers” pentru 16 victorii. Din nou, dacă ai deja Zeraora o să primești monede Aeos în locul licenței Unite.

Dacă ești un nou venit în joc, trebuie să arunci un ochi și pe meniul „Evenimente”, deoarece există o mulțime de misiuni diferite de unde poți câștiga monede sau alte bonusuri.

Citește și: