14 iun. 2022 | 09:55

VIDEO Încă un trailer pentru Thor: Love and Thunder: ce aduce nou, înainte de marea lansare în cinematografe

ACTUALITATE
VIDEO Încă un trailer pentru Thor: Love and Thunder: ce aduce nou, înainte de marea lansare în cinematografe

Un nou trailer pentru Thor: Love and Thunder ni-l prezintă pe personajul principal, interpretat de Chris Hemsworth, adunând în jurul lui o echipă de eroi pentru a se lupta cu Gorr.

După ce și-a făcut debutul în MCU în 2011, Thor a devenit un personaj plăcut de fani, apărând în trei filme solo, precum și alături de mai multe echipe de Răzbunători. După succesul lui Thor: Ragnarok, din 2017, eroul urmează să revină, iar asta se va întâmpla tot cu Taiki Waititi la cârma regizorală, din fericire.

Trailerele inițiale pentru Thor: Love and Thunder spun povestea unui nou răufăcător, pe numele lui Gorr the God Butcher, interpretat de marele actor Christian Bale. Nelegiuitul caută să-i distrugă pe zei, în frunte cu Thor, firește. Rămâne de văzut dacă va reuși.

Pe lângă introducerea lui Gorr în MCU, Thor: Love and Thunder readuce o serie de personaje deja cunoscute de public, inclusiv pe membrii de bază ai Gardienilor Galaxiei, dar și pe Valkyrie, personaj interpretat de Tessa Thompson. În mod remarcabil, trailere pentru film au anunțat inclusiv revenirea lui Jane Foster (Natalie Portman).

În acest nou trailer de la Marvel, Thor este prezentat adunând în jurul său o echipă pentru a se confrunta cu Gorr

Deși nu dezvăluie prea multe detalii despre ceea ce ar urma să pățească eroii filmului, poți, totuși, vedea că ei se vor ajungă să stea, în cele din urmă, față în față cu Gorr. Trailerul evidențiază că tonul filmului va semăna foarte mult cu cel al precedentului Thor: Ragnarok: adică va avea bătălii intense, totodată purtând semnătura lui Waititi.

Reîntoarcerea lui Portman în rolul lui Jane se dovedește, de asemenea, a fi un punct important al intrigii filmului, Thor numind-o în glumă „vechea fostă iubită”.

Thor: Love and Thunder este programat să fie lansat în cinematografele din întreaga lume în data de 8 iulie 2022.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele