VIDEO De-Influencer, filmul care face tranziția între franciza Saw și social media

VIDEO De-Influencer, filmul care face tranziția între franciza Saw și social media

De-Influencer este unul dintre cele mai recente filme de groază. El va fi lansat cândva, anul acesta. Chiar dacă din trailer pare doar un alt film menit să te sperie și cam atât, putem să sperăm că va fi mai mult decât atât.

Pentru a-și face reclamă, producătorii au lansat în mediul online și un trailer, din are am putut spicui un mic rezumat (atât cât s-a înțeles din el, cel puțin).

Ce știm, până acum, despre acțiunea din De-Influencer

Kelly se trezește în mijlocul coșmarului fiecărei fete de vârsta ei. Este ținută ostatică de un răpitor mascat și trebuie să îndeplinească o serie de provocări pe rețelele de socializare, pentru a se menține în viață. Lucrurile se complică atunci când Kelly trebuie să lupte nu numai pentru viața ei, ci și pentru viața altor tinere care, la rândul lor, sunt ținute ostatice. Se pare că răpitorul mascat are planuri aparte pentru ea.

Partea cea mai interesantă a filmului se referă la faptul că dialogul include o replică care s-ar putea să ți se pară cunoscută din Saw: „ți-ar plăcea să joci un joc?”. Inclusiv ideea filmului s-ar putea să-ți amintească de celebra franciză care, la vremea ei, a făcut ceva valuri.

Așadar, din câte am putut observa, scenariul copiat din Saw se combină aproape perfect cu realitatea zilelor noastre, în care mare parte din timp ne-o petrecem online, pe rețelele de socializare. Filmul pare să pună accent pe viața din online pe care, dacă nu suntem atenți, putem, de asemenea, să o pierdem.

Thrillerul De-Influencer reușește să facă ceva cu adevărat inteligent, totuși, combinând ambele vieți: atât pe cea reală, cât și pe cea din online.

Filmul îi are în distribuție pe actorii Simon Phillips, Marie Luciani-Grimaldi, Caylin Turner și Anne-Carolyne Binette.

Încă nu există o dată de lansare pentru De-Influencer, dar știm că acesta va apărea anul acesta… la un moment dat.

Citește și: