Veste bună pentru fanii WOW: când apare Dragonflight, când îl poți cumpăra

Veste bună pentru fanii WOW: când apare Dragonflight, când îl poți cumpăra

Nu va fi lansat în 2023 așa cum se aștepta toată lumea.

Blizzard a anunțat că Dragonflight, cea de-a noua expansiune a MMO-ului de lungă durată World of Warcraft, este disponibilă pentru pre-cumpărare acum și, mai important, va fi lansat mai târziu în acest an.

Anunțat în aprilie, Dragonflight – după cum sugerează și titlul – aduce dragoni în WoW printr-o călătorie către legendarele Dragon Isles. Jucătorii vor descoperi istoria dragonilor antici și a regatului lor, vor afla ce s-a întâmplat cu ei în ultimii 10.000 de ani și, în cele din urmă, vor încerca să creeze alianțe cu ei pentru a combate noile amenințări la adresa tărâmului.

Dintr-o perspectivă de joc mai practică, Dragonflight va adăuga patru zone noi — vibrantele Waking Shores, înverzitele câmpii Ohn’ahran, întinsă Azure Span și strălucitoarea Thaldraszus — cu un nou sistem de deplasare pe cer numit Dragonriding, o nouă rasă numită Dracthyr și un nivel maxim de 70. Va exista, de asemenea, o „revizuire amplă” a sistemului de talente WoW, actualizări ale profesiilor din joc și modificări ale HUD și UI.

O aventură nouă

„Suntem încântați să vă împărtășim că vom aduce următoarea noastră expansiune jucătorilor mai târziu în acest an”, a spus producătorul executiv Holly Longdale. „Dragonflight este o întoarcere în Azeroth și libertatea și explorarea pentru care este cunoscută World of Warcraft. Aceasta este șansa ta de a cunoaște îndeaproape istoria bogată a insulelor Dragonilor și de a te bucura de universul Warcraft”.

Dragonflight este disponibil pentru pre-cumpărare în trei ediții la prețuri de 50 USD, 70 USD și 90 USD, cu bonusuri diferite pentru fiecare, precum și într-un set de colecție în cutie care se vinde la 130 USD și include diverse bucăți fizice împreună cu toate bunătățile digitale.

O dată de lansare clară nu a fost încă stabilită, dar pe baza momentelor de lansare ale expansiunilor anterioare și a faptului că într-adevăr nu mă așteptam ca Dragonflight să sosească până la începutul lui 2023, aș spune că marea probabilitate este că se va lansa nu cu mult timp înainte de sezonul sărbătorilor. În timp ce aștepți ca acest lucru să se întâmple, poți vedea mai multe despre expansiunea World of Warcraft: Dragonflight la dragonflight.blizzard.com.

Citește și: